Pink Cake ( Tort roz )

de gaby_duceag in Torturi, 22 Mai 2011 | 21560 vizualizari

COMENTARII (109)

soryna1981 1

04.06.2011, 20:06

gaby_d spune-mi si mie te rog cum ai procedat cu portiunea din mijloc de a iesit zebra?...am citit eu ce ai scris la reteta dar sa inteleg mai bine....incepi din mijloc si pui o cantitate cu cacao peste acea cantitate pui cu alb peste cu cacao si tot asa?....sau cum?si ea fiind pusa una peste alta se revarsa pe langa ca un val ...?astept sa-mi explici...oricum frumos si felicitari

gaby_duceag 1

04.06.2011, 21:13

Soryna, cremele obtinute au o consistenta destul de legata, nu sunt lichide tare. Am inceput cu una dintre culori, punand doua liguri din compozitie in mijloc; am continuat cu cealalta culoare, apoi am alternat punand mereu tot in mijloc. Ea se repartizeaza frumos (nu neaparat perfect uniform), si tot pui cand din una, cand cealalta, pana le termini. Astepti apoi doua minute sa se aseze, fara a mai face tu ceva.
Uite, am cautat pe net metoda in imagini care sper sa te ajute mai mult .
http://www.azcookbook.com/azeri/zebra-tortu/

gaby_duceag 1

16.02.2013, 13:50

ce tort frumos am facut eu ..odata..

Bya Ralu 1

02.07.2013, 21:57

ce pink e

getix 1

17.04.2014, 13:31

Arata foarte bine, imi place mult sectiunea, chiar cautam un tort pe care sa-l fac pentru Paste

Lia_ 1

17.04.2014, 14:13

uitasem sectiunea asta si roz si diafan

Ancutsa 1

14.09.2016, 15:39

Un vis in roz! Arata grozav!

Catalina L 1

26.11.2016, 14:15

foarte reusit, bravo

dantes 1

27.11.2016, 07:22

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]