Pizza

de Bucataras Anca in Pizza, 4 Mar 2015 | 4278 vizualizari

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

04.03.2015, 22:54

Ce bine arata

Andra_Constantinescu 1

04.03.2015, 22:56

As manca si eu o felie

Bucataras Anca 1

04.03.2015, 22:57

te poftesc cu drag

mihaelar63 1

04.03.2015, 23:39

Ce frumoasa este

dantes 1

05.03.2015, 06:08

Buna!

gaby_duceag 1

05.03.2015, 08:34

M-as muta la tine, mai Anca
Si sa mananc si sa ma inveti sa fac asa poze
Dar sa stii ca venim 4, nu cred sa constituie asta vreo problema ))


Am pregatit valizele, pregateste si tu camera de oaspeti, vezi sa fie apa calda si ceva de mancare )


Arata bestial! Bravo!

MOKUSKA 1

05.03.2015, 08:57

anca_rm 1

05.03.2015, 09:20

eiii Anca , ai facut o pizza pe cinste

Merisor 1

05.03.2015, 09:30

Ce buna!

MotanLaOale 1

05.03.2015, 10:01

Buna buna

simona72 1

05.03.2015, 10:14

Faine poze, bunaaaa pizza!

miki_a 1

05.03.2015, 10:50

Si mie imi place, mai ales cea facuta acasa!

Miha 1

05.03.2015, 16:43

si berea? berea cine-o da?

Lau 1

05.03.2015, 16:56

Cris2711 1

05.03.2015, 17:51

diaconta 1

05.03.2015, 19:04

Pizzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Si reteta Garantata
Bravo Anca

Rocsi 1

05.03.2015, 20:11

Buna, buna, buna!

_Alina_ 1

06.03.2015, 07:48

monik80 1

09.03.2015, 11:22

super

spopescu 1

20.01.2017, 17:33

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo, rucola si parmezan