Prajitura After Eight

de adnia in Prajituri, 6 Sep 2013 | 7567 vizualizari

COMENTARII (28)

Dea_Dea 1

06.09.2013, 08:06

Aolo Adnia ce imi faci de dimineata, am aterizat direct cu nasul in ele !!
Arata minunatt!!

adnia 1

06.09.2013, 08:07

pai daca n-am reusit aseara...am venit de dimineata!

Constelatialeu 1

06.09.2013, 08:22

Foarte interesant,am mai zis ca apreciez felul tau de a manca,chiar daca nu corespunde cu al meu.

MotanLaOale 1

06.09.2013, 08:29

alilianaa 1

06.09.2013, 08:36

tare buna..

Lia_ 1

06.09.2013, 08:40

ingrediente nu la indemana dar pt cine consuma in mod constant asa ... bravo

Geanina87 1

06.09.2013, 08:49

Ela68 1

06.09.2013, 09:06

excelenta ! ce sirop de menta folosesti ?

simona72 1

06.09.2013, 09:06

Minunata!! Ti-am mai zis ca si eu apreciez tare mult preparatele si stilul tau si sunt si eu in asentimentul tau cand vine vorba de prajiturile din comert. Sper sa probez prajitura ta cat mai curand!!

diaconta 1

06.09.2013, 09:08

Io cred ca asta ai postat-o special pentru Gaby )))) Minunata prajitura

Xandrinne 1

06.09.2013, 09:56

Delicioasa! Am salvat-o.

Aurelia 07_07 1

06.09.2013, 10:17

Bya Ralu 1

06.09.2013, 10:18

e super

karla 1

06.09.2013, 10:21

babi5 1

06.09.2013, 10:22

Lau 1

06.09.2013, 10:23

Lavinia 1

06.09.2013, 10:35

Rocsi 1

06.09.2013, 11:25

Delicioasa si imi place foarte mult crema cu menta

FlaviaD 1

06.09.2013, 11:51

Foarte reusita

kukibella 1

06.09.2013, 12:05

Corinuta 1

06.09.2013, 16:20

una dintre cele mai bune combinatii!

adnia 1

06.09.2013, 21:47

Ela, siropul de menta pe care-l folosesc eu e cel facut de mine, cel din comert contine conservanti la care eu sunt alergica...asa ca ma descurc cum pot
iar ca esenta de menta, cea mai buna descoperire de pana acum (dupa parerea mea) este uleiul esential, de la plafar ( o singura picatura este suficienta pt. o tava intreaga de prajituri...este foarte puternic)

RuxyRux 1

06.09.2013, 21:49

Minunata Adnia! Felicitari!

adnia 1

06.09.2013, 21:49

Lia1, iti multumesc! eu am inceput sa inlocuiesc treptat cate ceva din ingrediente...asa am ajuns la un stoc frumusel de produse care se consuma dstul de greu in comparatie cu cele obisnuite (asta pt. ca sunt foarte concentrate)...insa voi puteti adapta reteta dupa gusturile si preferintele voastre!

adnia 1

06.09.2013, 21:50

multumesc tuturor, dragii mei! si da...special pt. Gaby am postat-o! cred ca si netul a tinut cu ea, ca ieir n-am reusit nicicum s-o postez

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]