Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)

de Merisor in Prajituri, 23 Ian 2014 | 92982 vizualizari

COMENTARII (86)

Cris2711 1

23.01.2014, 20:48

Meri ma bucur ca ai postat reteta,am sa o favorizez,cand o fac si eu...senzationala

T I M E A 1

23.01.2014, 20:51

Minunata! O salvez si eu sa ii fac sotului ca ma tampeste cu prajitura asta. ) Isi cumpara in fiecare saptamana )

T I M E A 1

23.01.2014, 20:52

nu e mult zahar? ai incercat si cu mai putina?

Panacris 1

23.01.2014, 20:54

Super! Eu nici acum nu știu cum să tai prăjitura, noroc că Edi, viitorul inginer a priceput

Constelatialeu 1

23.01.2014, 20:54

E tare buna,dar cand dau de foi,imi vine sa o iau la fuga...

Panacris 1

23.01.2014, 20:55

Timea, nu e deloc mult zahăr E delicioasă crema, ai să vezi Doar că iese foarte multă prăjitură

RuxyRux 1

23.01.2014, 20:56

O adooor

Merisor 1

23.01.2014, 20:56

Timea, nu e mult zahar, e chiar putin, reteta originala are 800 gr zahar, pentru ca iese foarte multa crema. Nu se simte dulce pentru ca este zahar ars, deci putin amarui

T I M E A 1

23.01.2014, 20:56

Eu nu mananc in general nimic prea dulce de aceea intreb. Eventual fac jumatate de portie, daca zici ca e multa. Pt M ajunge )

Micutza Luana 1

23.01.2014, 20:56

delicioasa praji

Merisor 1

23.01.2014, 20:57

Timea, nu ai mancat la Satic? ) Ti s-a parut dulce?
Deci crede-ma, noi suntem anti deserturi prea dulci ))

Rocsi 1

23.01.2014, 20:58

Arata foarte bine si la gust este nemaipomenita. Poate primesc si eu o bucatica

Merisor 1

23.01.2014, 20:59

Cleme, eu prefer sa fac prajiturile cu foi coapte pe dosul tavii sunt mai sigura de reusita lor decat de a celor cu blat gen pandispan

deyutzky 1

23.01.2014, 20:59

e grozava

MotanLaOale 1

23.01.2014, 20:59

buna rau

RuxyRux 1

23.01.2014, 20:59

Ce m-am topit dupa ea la Satic

Merisor 1

23.01.2014, 21:00

Timea, deci, daca o faci pentru prima data, iti recomand mai intai prima varianta, adica reteta originala

T I M E A 1

23.01.2014, 21:01

Meri doar intrebam ca idee, ca sfat. Multumesc

Merisor 1

23.01.2014, 21:01

Cris, am facut multe poze de data aceasta, tocmai pentru a arata cum se taie si cum se unesc sectiunile

Merisor 1

23.01.2014, 21:02

Ruxy drag, ma bucur ca ti-a placut la Satic!

Merisor 1

23.01.2014, 21:02

Timea, pai tot ca sfat ti-am raspuns si eu )))

Merisor 1

23.01.2014, 21:06

Crisulina, sa o faci ca e tare buna!

simona72 1

23.01.2014, 21:06

O prajitura care nu am facut-o niciodata. Delicioasa!

T I M E A 1

23.01.2014, 21:07

Nu mai fac ca am vazut 9 foi si e mai simplu sa isi cumpere in continuare de la cofetarie atat cat ii trebuie lui ) Inca mai sunt in urma cu promisiunea ca ii fac Dobos si acolo sunt doar 6 foi si nu am nervi pt foi )

Sim0na 1

23.01.2014, 21:08

De mult vreau sa fac si eu.. Foarte fain arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Carpati