Lavinia, eu congelez mereu dovleac cu coaja, chiar am in congelator o gramada. Ii fac baietelului meu tot timpul, ii place enorm. Si am si dovleac ras pt. placinta, e super!
Gudinde cred ca-i tare buna.. aici e sezon cu Halloweenul, si e plin de dovleci si placinte.. dar sunt asa de dulci si spicy cele gata facute, ca iti vine sa o iei la fuga.. mi-o fi placand mie dulcele, dar nici chiar asa..
tava are 12 cm latime, 29 cm lungime si 7 cm inaltime. Este inaltuta caci aluatul este destul de pufos, nu este genul de aluat de prajitura subtire si nici stratul de dovleac nu e mic.
Momentan tava este in frigider cu un Tiramisu.
Oana,
eu folosesc foarte multe condimente cand gatesc. Scortisoara si eu am pus din plin.
Incearca sa adaugi si ghimbir si cuisoare, mult mai putin decat scortisoara, cam cate o jumatate de lingurita la o umplutura de 800-1000g dovleac.