Prajitura cu foi de napolitana

de Steffy in Prajituri, 4 Mai 2012 | 66230 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

04.05.2012, 23:10

Bya Ralu 1

04.05.2012, 23:25

super

Laly 1

04.05.2012, 23:56

Arata super

T I M E A 1

05.05.2012, 00:57

mi pofta de prajitura asta , e tare buna

Steffy 1

05.05.2012, 10:36

Multumesc pentru aprecieri

Sim0na 1

05.05.2012, 11:01

arata delicios!!!

Rocsi 1

05.05.2012, 11:11

Cris2711 1

05.05.2012, 11:28

ce buna este

Lau 1

05.05.2012, 12:09

delicioasa

ionela2682 1

05.05.2012, 13:04

un desert rapid si delicios...

iry-gabriela 1

05.05.2012, 16:05

bun rau si mananci si nu te mai opresti

cocolina 1

05.05.2012, 20:22

foarte bune foi

mioritica 1

08.05.2012, 20:17

super prajitura dar nu prea mi-a ajuns crema

Steffy 1

08.05.2012, 22:17

Ai facut reteta mea si nu ti-a ajuns crema? Folosesti foaia ramasa la o rulada

Tati63 1

25.01.2014, 00:11

hmm, Mioritica am i intrebare, e normal sa fie crema foarte subtire, sau am facut ceva gresit?Margarina e un pachet de 500 gr. sau de 250 gr?
Am pus acest lichid intre foi, ca nu pot spune ca e crema, maine sper sa fie cel putin gustoasa cand o voi taia

Steffy 1

25.01.2014, 17:43

Trebuie un pachet de margarina de 250 g, iar crema este ca o smantana care trebuie pusa fierbinte intre foi pentru ca se intareste repede.
Daca vreti sa folositi mai multa crema, puteti carameliza o cana si jumatate de zahar.

delia64 1

29.11.2014, 03:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Napolitana cu nuca