Prajitura cu foi si doua creme

de Merisor in Prajituri, 2 Feb 2014 | 75384 vizualizari

COMENTARII (77)

anca_rm 1

03.02.2014, 08:55

super

Xandrinne 1

03.02.2014, 09:06

Delicioasa!!

Merisor 1

03.02.2014, 10:47

Multumesc, Anca, Xandrinne!

simona72 1

03.02.2014, 10:53

Tare bune si fragede prajiturile astea cu foi...dar asa nu-mi place sa fac foile, doar sa le mananc

Toamna07 1

03.02.2014, 18:34

Bunaaaaaaaa !

Alexandra Burz 1

03.02.2014, 22:12

Merisor 1

03.02.2014, 23:06

Va multumesc, dragilor!

mena29 1

04.02.2014, 12:22

Ce ma fac acum ca mi-ai facut pofta) si trebuie sa-mi fac!

Merisor 1

04.02.2014, 12:30

Mena, vii la mine si facem alta!

gabrielagabi 1

05.02.2014, 20:27

bun bun

Alina26 1

06.02.2014, 14:53

Merisor 1

06.02.2014, 15:49

Lia_ 1

15.02.2014, 08:52

de facut! favorita

ryta 1

28.02.2014, 19:19

magdamanea 1

28.02.2014, 19:41

ce recomandari imi faceti pentru ciocolata alba si neagra? este vb de ciocolata de menaj sau alt model? intreb ptr ca sunt amatoare in ale cremelor si ptr ca odata am folosit o ciocolata cu lapte de la Primola parca si nu mi-a iesit deloc crema. Multumesc

Merisor 1

28.02.2014, 20:31

Magdamanea, eu in general folosesc ciocolata de menaj si ies destul de bune prajiturile.
Nu am o marca anume, iau de care gasesc

Adi75 1

28.02.2014, 21:02

Super buna

magdamanea 1

28.02.2014, 21:41

Multumesc, merisor! am sa-ti urmez sfatul

Merisor 1

28.02.2014, 22:35

Cu multa placere!
Sper sa iasa o prajitura pe gustul tau si al celor care servesc din ea!

Pushaa 1

05.03.2014, 13:09

delicioasa!

Alexandra Elena 1

21.03.2014, 22:48

Giana 1

11.04.2014, 09:00

Abia astept sa incerc prajitura in weekend. Imi place mult farfurioara in care ai prezentat prajitura

Merisor 1

11.04.2014, 09:05

Giana, farfurioara este achizitionata din camara bucatarasilor

Anca_Maria 1

15.04.2014, 18:38

Untul il adaugam peste crema fierbinte sau trebuie sa o lasam mai intai la racit??

Merisor 1

15.04.2014, 19:08

Anca_Maria, eu am adaugat untul si ciocolata in crema fierbinte

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "O noapte la Venetia"