Prajitura cu fulgi din cereale

de Lia_ in Prajituri, 8 Feb 2014 | 10739 vizualizari

COMENTARII (27)

diaconta 1

08.02.2014, 20:58

sigur e foarte buna

Florentina_Cristina 1

08.02.2014, 20:58

o prajitura buna

portiadelumina 1

08.02.2014, 21:00

Cu cereale, da, dar şi cu energie, asta aşa, după modul în care eu percep ingredientele. Prezentarea e minunată.

Cris2711 1

08.02.2014, 21:03

ce faine si bune

T I M E A 1

08.02.2014, 21:07

imi place

Bunica 1

08.02.2014, 21:09

E bine de stiut se mai intampla,rae,sa nu poti folosi cuptorul.

Valclaudia 1

08.02.2014, 21:13

o voi incerca si eu, tare bine arata!

MotanLaOale 1

08.02.2014, 21:17

RuxyRux 1

08.02.2014, 21:30

Arata incredibil de bine prajitura ta draga mea Lia! Imi si imaginez ce gust minunat are! Prezentarea e chiar deosebita!

Bucataras Medi 1

08.02.2014, 21:34

buna!

deyutzky 1

08.02.2014, 21:38

Superba prezentare !!!!

Ela68 1

08.02.2014, 21:39

eu am facut-o si e foarte buna

Rocsi 1

08.02.2014, 22:08

Imi place ce ti-a iesit

Micutza Luana 1

08.02.2014, 22:16

Xandrinne 1

09.02.2014, 07:18

Tare buna!

simona72 1

09.02.2014, 07:48

Ce bunatate ne-ai adus!!

madi_marin 1

09.02.2014, 09:19

wow! suuuper!

Lavinia 1

09.02.2014, 09:58

foarte bine arata

Lia_ 1

09.02.2014, 10:40

ma bucur pentru aprecieri
multumesc tuturor!

Ela, am retinut ca o aveai si tu in caiet ... stiu ca facusei pauza de la dulciuri. eu astept sa treaca iarna cand am instinctul sa acumulez calorii ca sa nu-mi fie frig chipurile

Corinuta 1

09.02.2014, 13:40

Arata super si cred ca e tare buna, dar daca s-ar putea inlocui mierea cu altceva...

Lia_ 1

09.02.2014, 16:42

Corina, cred ca se poate inlocui cu sirop de zahar adus la consistenta mierii daca sunteti alegici la asa ceva.

Si sa stii ca reteta originala a fost tradusa de catre bunica unui prieten dintr-o revista germana ... dar in urma cu multi ani

Corinuta 1

09.02.2014, 20:16

Lia scumpa, incerc sa evit incalzirea mierii, am citit ca la peste 40 de grade devine toxica. Pup

Lia_ 1

10.02.2014, 10:24

Aaaa ... controversa aceea ...
eu inca nu sunt lamurita

ce bine ca mi-ai adus aminte! o sa-l intreb pe Radu Popovici pt ca este chimist si am incredere in parerea lui

Lia_ 1

11.02.2014, 15:24

Corinuta, l-am intrebat pe Radu Popovici care este chimist si mi-a confirmat ceea ce credeam, cum ca mierea prelucrata termic peste 40 grd isi pierde o mica parte din nutrienti sau puterea de conservare dar in nici un caz nu devine toxica

Corinuta 1

11.02.2014, 15:36

Asa o fi Lia, cine mai stie, ca zilele astea intalnesti tot felul de pareri despre una despre alta, unii zic de bine, altii de rau, de se zapaceste lumea!

COMENTEAZA