Da' ce suparata esti Eluco mama! Nu te-am vazut batand cu pumnu'-n masa niciodata!
Si acu, sa revenim la lucruri serioase...prajitura asta e veche de cand lumea si pamantul, chiar si tu ai spus. Si eu am facut-o acu vreo 2 ani in urma http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/01/perlata-cu-mere-si-bezea.html Nici nu auzisem de bucataras pe vremea aia. Dar nici el de mine.
Ceau fetelor, va multumesc pentru aprecieri si vizite va pup.
Draga Ela ca sa iti treaca supararea cand vii la Oradea te invit la o cafea si o prajitura. Vreau sa-ti spun ca ieri am facut " sufleu de conopida exact dupa reteta ta si a iesit foarte bun doar ca am facut langa el si sos tartar(copiilor mei la place foarte mult conopida). Ca sa stii ii pot multumi mamei mele(dumnezeu sa o odihneasca ) ca de la ea am mostenit si caietul cu retete si darul asta de am place sa fac mai mult prajituri si torturi.
Draga Francesca, nu trebuie sa fii rautacioasa, sa stii ca nu sunt cat usa sunt un om normal care se pricepe la bucatarie , chiar tu cand postezi ceva retete la care esti priceputa? abia astept sa iti dau furcile, incerci?