Prajitura cu mere cu foaie rasa

de Sylvia in Prajituri, 15 Apr 2010 | 12679 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

15.04.2010, 13:16

ce mult imi place

nadina73 1

15.04.2010, 13:37

e grozava felicitari

silvi0ara 1

15.04.2010, 14:56

epurasha2bb 1

15.04.2010, 15:11

Foarte interesant, pentru mine e prima oara cand aud de foaie rasa si mi se pare geniala ideea! sigur am sa incerc reteta curand!poate mici diferente dar foaia rasa sigur testez

Oana 1

15.04.2010, 15:27

Suuper

Dana Cristea - pusikmea 1

15.04.2010, 15:48

rivka 1

15.04.2010, 16:23

foarte mult imi place vreau sa o incerc si eu neaparat am pus-o la favo

Sylvia 1

15.04.2010, 17:47

Este super buna, asta am facut-o la scoala la piticul cand a fost "Saptamana gustului " ca si preparat romanesc.

Bunica 1

17.04.2010, 00:13

Asa e cand umbli in "lada de zestre", dai de bunatati. Pe cat de veche este reteta , pe atat de buna este prajitura! Pentru prima data am mancat acum 40 de ani, facuta de soacra mea. Se pot inlocui merele cu gem .

Sylvia 1

17.04.2010, 10:08

Bunica, exact e poate inlocui cu gem amestecat cu albus de oua batut , imi plac intotdeauna completarile dvs

Bunica 1

18.04.2010, 17:06

Multumesc mult ! Daca faci ptajitura cu gem, nu uita sa adaugi in el si putina nuca macinata.

dicarmencitta1957 1

18.04.2010, 23:13

Foarte interesanta,usor rapid si delicios.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza proaspata de vaci