Prajitura lapte de pasare cu capsuni

de Anastasia in Prajituri, 9 Iun 2011 | 12387 vizualizari

COMENTARII (48)

diaconta 1

09.06.2011, 19:05

ce bijuterie ai facut Anastasia

DIANA B 1

09.06.2011, 19:07


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

luminita20_2006 1

09.06.2011, 20:47

waw...arata demential

Anamaria7 1

10.06.2011, 07:37

incredibil

lia maria 1

10.06.2011, 13:34

Waw ! cat de bun si cat de bine poate arata

Sidy 1

10.06.2011, 15:24

Cand spui dulce de la Anastasia sti ca vei gasi ceva deosebit ! Felicitari Alte comentarii la tine pe blog !

MIUTA 1

10.06.2011, 16:26

Imi place tot ce faci tu
Super bun,imi place

Anastasia 1

11.06.2011, 11:03

Multumesc la toti pentru aprecieri pusikmea, agarul este un extract din alge marine cu proprietati de gelifiere, dar care este rezistent la temperaturi inalte si se descompune doar la fierbere, am scris la introducere

marieta 1

23.07.2011, 14:15

adevarat spectaculos!!!!!!!!!!!

nico_72 1

14.08.2011, 21:27

Esti foarte talentata,bravo!

Bya Ralu 1

20.02.2012, 20:12

felicitari

Anastasia 1

22.02.2012, 14:05

irena 1

22.02.2012, 19:06

Excelent !!!!!!!!!!!

VERONICA2607 1

18.03.2012, 08:38

super praji...iar de prezentare nu mai am ce zice....

Anastasia 1

09.04.2012, 10:26

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:32

super

ximena 1

10.05.2012, 09:48

super capsunile date in ciocolata!

Giana 1

21.05.2014, 10:18

Minunat arata

Krystyan Trendy 1

16.06.2014, 09:58

delicioasa prajitura

babi5 1

17.10.2014, 08:37

babi5 1

12.12.2014, 11:34

Ancutsa 1

12.03.2020, 10:55

Super!

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 15:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]