Pui la cuptor cu lamaie si bulgur

de slowfoodcuisine in Pui, 9 Feb 2011 | 8816 vizualizari

COMENTARII (17)

DIANA B 1

09.02.2011, 15:11

Place , dar lumineaza-ma ... ce-i acest bulgur ( sa fi imbatranit degeaba , nestiind ? )

MotanLaOale 1

09.02.2011, 15:11

ce este bulgurul ????

DIANA B 1

09.02.2011, 15:14

@Motan nici tu nu stii ??? credeam ca doar eu ...

MotanLaOale 1

09.02.2011, 15:30

nu am auzit pana azi

slowfoodcuisine 1

09.02.2011, 15:37

Boabele de grau sparte si prefierte se numesc bulgur. Nu necesita fierbere, ci doar inmuiere ca si cous- cous- ul. Este un ingredient foarte intalnit in bucataria tarilor arabe. Gustul este neutru, imprumuta din gustul alimentelor cu care este combinat. Tabouli, celebra salata libaneza, este preparata cu bulgur, rosii, lamaie si mult patrunjel. Sper ca raspunsul meu a fost explicit.

kamy 1

09.02.2011, 15:57

vasazica bulgurul asta e un fel de garnitura??numai ca are gustul de pui cu lamaie?bun tre sa fie

aziz 1

09.02.2011, 17:01

este foarteeee bunnnnn,delicios si foarte sanatos

LUK 1

09.02.2011, 17:34

aha..am aflat ce e bulgurul... pentru reteta

MIUTA 1

09.02.2011, 17:41

Rocsi 1

09.02.2011, 17:51

cismaru_nicoleta 1

09.02.2011, 19:51

Adica nu are nici un gust,vestitul bulgur,ci doar de pui cu lamaie... bun si asa

RuxyRux 1

09.02.2011, 20:28

Cred ca e delicios!

RuxyRux 1

09.02.2011, 20:29

Graul bulgur se gaseste usor..la plafar

Mitinita 1

09.02.2011, 20:45

pot sa fac si eu bulgur din grau oare?ca la noi nu este plafar...de obicei fac couscous

RuxyRux 1

09.02.2011, 20:47

Si eu am facut Miti...e de fapt grau zdrobit si in general il poti gasi si la magazinele arabesti daca ai asa ceva

elena1988 1

09.02.2011, 21:26

mamaieelena 1

10.02.2011, 15:09

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pui cu lămâie şi usturoi la cuptor