Pui manastiresc by Radu Anton Roman

de ianculubita in Pui, 21 Sep 2011 | 14127 vizualizari

COMENTARII (22)

Ligia Bxl 1

21.09.2011, 16:50

vreau si eu putin

La Ancuta 1

21.09.2011, 16:53

ce bine arata

diaconta 1

21.09.2011, 17:39

ce apetisant arata mancarea
dar ce pozitie interesanta are puiul inainte de a fi pregatit ce-i pasa ca noi poftim la mancare

gaby_duceag 1

21.09.2011, 17:50

diaaaa)))))))))))))))))))esti beton fato))))))

mirela0911 1

21.09.2011, 18:37

cred ca e delicioasa mancarea

Rocsi 1

21.09.2011, 19:52

arata senzational..daca as fi mai aproape te-as vizita sa gust din acest pui

Angelina_Elena 1

21.09.2011, 19:56

arata foarte bine si cred ca este foarte buna mancarica

ianculubita 1

21.09.2011, 20:20

Vai Diaconta,am inceput sa rad tare
crede-ma fara vreo aluzie

gaby_gabytza 1

21.09.2011, 20:30

foarte bun

adry88 1

21.09.2011, 21:14

arata bn si bun

MotanLaOale 1

22.09.2011, 08:04

bun bun

alinutzika 1

22.09.2011, 13:52

un deliciu

LUK 1

22.09.2011, 16:49

gustos rau

jolygina 1

22.09.2011, 19:06

foarte bine arata

Sidy 1

23.09.2011, 07:51

E...BUN...rau de tot Lulu... L-am testat si eu si ne-a placut mult de tot linga putina mamaliguta...

artanu 1

23.09.2011, 08:48

Felicitari, este foarte bun, si daca langa blidul cu pui mai pui o carafa de Muscat Otonel, burta ta poate sa iti multumeasca pe vecie . Asa sa fie !

DIANA B 1

23.09.2011, 09:25

Acestui pui , ii pasa fix in tartita de ce i se va intampla
Bunaciune , fara indoiala ... am si vizualizat reteta

mamaieelena 1

23.09.2011, 10:10

bun o sa incerc si eu reteta

lia maria 1

23.09.2011, 11:34

ce bunatate

onutta21 1

23.09.2011, 14:13

Au doamne ce bine arata ........ o sa il incerc si eu ....trebuie neaparat

novembber 1

23.09.2011, 18:07

Foarte bine arata! O sa incerc si eu, dar in loc de conserva de ciuperci o sa pun crude, imi plac mai mult.

tiby 1

25.09.2011, 11:26

super super bun...

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui in sos