Pui toscan

de anuta in Pui, 15 Iul 2016 | 9078 vizualizari

COMENTARII (12)

Panacris 1

15.07.2016, 18:37

Rahela Velicu 1

15.07.2016, 19:58

Vreau si eu....

Andra_Constantinescu 1

15.07.2016, 20:02

Bun!

Bya Ralu 1

15.07.2016, 23:00

cred ca e delicios

simona72 1

16.07.2016, 15:21

Foarte bine arata!

Rocsi 1

16.07.2016, 21:57

mihaelar63 1

17.07.2016, 03:03

Delicios !!!

mirela0911 1

17.07.2016, 10:16

Bun de tot!

Gherca Daniela 1

17.07.2016, 16:51

super!

MotanLaOale 1

18.07.2016, 08:38

tina58 1

29.07.2016, 12:09

Eu as renunta la blender si as cali spanacul in putin ulei cu sare, piper si usturoi tocat peste care as pune si patrunjelul (la care se poate renunta, nu este obligatoriu) si as pune asa amestecul peste pulpe pentru ca adera mai bine la carne si nu iese pe afara, si cred ca e si mai gustos asa.

anuta 1

29.07.2016, 17:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat