Pulpă de berbec la tavă

de florian in Oaie, 27 Noi 2010 | 25777 vizualizari

COMENTARII (17)

corina241 1

27.11.2010, 11:20

moa,ce-i aicisi sunt prima

marcela1979 1

27.11.2010, 11:30

imi ploua in gura

Bucataras Medi 1

27.11.2010, 11:58

ce bunaciune......................

aziz 1

27.11.2010, 12:05

adevarat Maestro ,ti-as spune in greaca sa se asorteze cu bunacinea dar.....habar nu am

Ligia Bxl 1

27.11.2010, 12:18

valeleuuuu ce bine arata bunatatea asta 5 furci de la mine ca nu se mai poateee

florian 1

27.11.2010, 12:18

... Κανένα πρόβλημα Aziz! ...adică...nicio problemă!

RuxyRux 1

27.11.2010, 12:38

Ma faci sa mananc carne...arata de top 5*****

ela 1

27.11.2010, 12:42

wow,ce bine arata

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 15:06

Super aromat*****
Am invatat de la soacra mea ( in tarile arabe se gateste preponderent carnea de oaie),o taranca din Yaffa, ca pentru a obtine o friptura cat mai buna sa gatesc pulpa din fata fiind mai frageda.

silvi0ara 1

27.11.2010, 16:20

Minunat.

Corinuta 1

27.11.2010, 21:55

Deci, WOOW!!!!

diaconta 1

27.11.2010, 22:05

Maestro 5 furcute si o fi simplu pentru tinepentru mine ,nu prea

MIUTA 1

27.11.2010, 23:36

super

MotanLaOale 1

29.11.2010, 15:59

arata nemaipomenit si reteta pe masura

MVMih 1

08.04.2011, 13:14

Super Super. La multi ani!

kukibella 1

08.04.2011, 13:27

La multi ani!!!

adry88 1

13.05.2011, 15:56

gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]