Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

de AlexTeacher in Slow Cooker, 13 Mai 2015 | 6949 vizualizari

COMENTARII (15)

Panacris 1

13.05.2015, 11:51

De probat! La MultiCooker , deocamdată.

Rita Ilies 1

13.05.2015, 11:53

Oh, Doamne! Bine mi-ar prinde și mie Crock Pot-ul acela afurisit! Mă omoară cu zile când văd ce iese din el... )

simona72 1

13.05.2015, 11:56

Vai! lesin!

MotanLaOale 1

13.05.2015, 12:05

tarasmariana 1

13.05.2015, 12:31

diaconta 1

13.05.2015, 12:31

Rita,pe mine nu ma tenteaza asa rau ca Multicookerul

diaconta 1

13.05.2015, 12:31

faina pulpa ai facut Alex

mirela0911 1

13.05.2015, 13:11

Yummy yummy!

Gherca Daniela 1

13.05.2015, 13:14

Buna!

Oana 1

13.05.2015, 15:01

Chiar iamiii si frageda de se topea in gura!

Catalina L 1

13.05.2015, 17:52

ce bine arata

Rocsi 1

13.05.2015, 20:09

Ce rumena!

AlexTeacher 1

13.05.2015, 21:14

Cam sexy pulpa, nu-i asa? ) Are Tudor asta un talent, n-am domne ce sa-i fac: e perfectionist pana-n maduva oaselor

dantes 1

14.05.2015, 08:49

Super!

MOKUSKA 1

15.05.2015, 09:13

Ce rumena si buna e, sparanghelul arata perfect....dar, exista un dar. De ce a primit garantat daca are doar 2 poze si nu are tips. ))). PS cred ca o sa fiu data afara din comunitate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot