Pulpa de porc in sos de ceapa verde si leurda la slow cooker Crock-Pot

de laura_n in Slow Cooker, 2 Apr 2015 | 4667 vizualizari

COMENTARII (33)

Gherca Daniela 1

02.04.2015, 17:48

Rocsi 1

02.04.2015, 20:59

Ce faina!

Sim0na 1

02.04.2015, 22:22

Alt cuc?! Hmm... P
Mai, arata super mancarica.. si dupa cum se vede a iesit foarte frageda! Da` totusi... 6 ore?! Devin o femeie divortata daca sta ginerica atata timp
Te pup

AlexTeacher 1

03.04.2015, 00:06

Bravo ! Ce conteaza cat dureaza daca gateste-n lipsa ta? Gandeste-te ca poti sa faci orice altceva in timpul asta. Somn, citit, televizor, spalat, serviciu. Se termina programul de gatit, intra automat pe mentinere la cald. Mai usor de-atat nici ca se poate... Iar texturile nu se compara

tarasmariana 1

03.04.2015, 05:20

dantes 1

03.04.2015, 07:14

Foarte buna!

mirela0911 1

03.04.2015, 08:20

Îmi închipui cât de gustoasă este!

simona72 1

03.04.2015, 09:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de miel la slow cooker Crock-Pot