Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin

de Brindusa in Vita, 21 Iun 2010 | 8173 vizualizari

COMENTARII (26)

Rocsi 1

21.06.2010, 19:13

ioi ioi.....arata demential

ela 1

21.06.2010, 20:05

pot sa mananc tot?

gaby_duceag 1

21.06.2010, 20:24

de nota 10

Bunica 1

21.06.2010, 21:07

Wow ,ce bine arata ! Vin si eu cu 5 furculite

Bucataras Medi 1

21.06.2010, 21:18

daca gaby spune de nota 10 eu spun de nota 20..................excelent arata.....5 furcu..........

Ina 1

21.06.2010, 21:57

5 furci si de la mine!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.06.2010, 22:04

Laly 1

21.06.2010, 22:37

Brandusa ce bine arata.

Brindusa 1

21.06.2010, 22:40

Multumesc, multumesc. Vaaai si ce buna a fost.

ana 1

21.06.2010, 22:51

Brandusa nemaipomenita reteta

Brindusa 1

21.06.2010, 22:53

Ana, ma cheama Brindusa Sa-mi trimiti un miel

ana 1

21.06.2010, 23:08

Brandusa imi cer scuze ,am scris in graba de Pasti trimit

Miha 1

22.06.2010, 00:18

Asa-i ca a fost buna?

anisoara 1

22.06.2010, 00:56

dar ce inseamna brezata ? nu am auzit acest cuvant niciodata.

Brindusa 1

22.06.2010, 08:53

articook 1

22.06.2010, 09:49

ce bun! 5 furcu

epurasha2bb 1

22.06.2010, 14:23

o reteta de suflet cum spui tu! si mie imi place si faceam asa dar nu stiam ca-i zice brezare. MUltumesc Brandu ca ne mai inveti cate ceva

Brindusa 1

22.06.2010, 17:52

fetelor

izulika 1

22.06.2010, 20:54

super

liana_geicu 1

22.06.2010, 22:13

Creg ca este nemaipomenita friptura ta!

anisoara 1

22.06.2010, 22:43

Brandusica pai eu o sumedenie de mancaruri o gatesc BREZATA dar nu stiam. Asta e stilul meu si gustul meu de preparara a carnii, carnea se primeste foarte gustoasa. Si mai mult ca atat, astazi te-am descoperit ca o comoara blogul tau. Sper sa am timp sa-l studiez. Iti promit,. Dar sa stii , ca foarte mult conteaza prima impresie si ea fost

jolygina 1

22.06.2010, 22:55

vreau si eu arata super ,ma simt ca la un local de lux

Brindusa 1

22.06.2010, 23:57

Anisoara, si mie imi place mult stilul asta de a gati. Ma bucur ca ti-a placut blogul meu. Te astept pe la mine cu drag Da acuma vara, eu o sa cam fiu plecata si nu stiu daca o sa mai am cum sa postez prea des.

Brindusa 1

22.06.2010, 23:58

jolygina

nadina73 1

24.06.2010, 18:50

foarte bine arata 5 furcu si o portie mai mica la pachet

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

ULTIMELE COMENTARII

kobix40803

Hello. That is exactly the kind of site https://typespaceapp.com/ is. It offers everything you need for a great experience: instant withdrawals, a variety of games, ease of use and fair conditions. Here you can enjoy the game without unnecessary delays, knowing that every step will be transparent and convenient.

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Antricot la cuptor