Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker

de Bya Ralu in Pui, 11 Ian 2012 | 24136 vizualizari

COMENTARII (12)

alinutzika 1

12.01.2012, 00:21

bune si sanatoase!

deyutzky 1

12.01.2012, 01:39

victo_53 1

12.01.2012, 03:04

In tigaia Dry Cooker nu este nevoie sa pui apa iar apa care se formeaza in timpul coacerii se indeparteaza

Ina 1

12.01.2012, 07:55

Da, la aspectul asta n-am fost atenta In dry cooker nu pui nici apa, nici ulei. Important este sa nu deschizi des capacul. Oricum de la carne se lasa mai multa apa decat este nevoie. Iar carnea va rumeni mult mai frumos, daca nu avem mult lichid in tigaie
Ia sa incerci asa

MotanLaOale 1

12.01.2012, 09:04

adry88 1

12.01.2012, 10:25

place

Rocsi 1

12.01.2012, 11:07

ia sa vad cine imi face si mie cadou o tigaie din asta oricum mult mai sanatoasa papica facuta in ea!!

Bya Ralu 1

12.01.2012, 11:45

da este,orice iese bun in ea

Bya Ralu 1

12.01.2012, 11:46

ina am facut fara apa fara ulei si se cam ard...asa cu apa se fac mult mai bune si mai gustoase,se lasa pana scade apa si se rumenesc putin

Lau 1

12.01.2012, 11:48

bun

gaby_gabytza 1

12.01.2012, 12:52

gustos si apetisant

Bya Ralu 1

12.01.2012, 13:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la Dry Cooker