Foarte des fac si eu asa ceva,sunt foarte gustoase,chiar si cea cu ceapa,doar ca eu folosesc (din comoditate)aluat de foetaj;cine nu a incercat,le recomand si eu.Bravo!
cristina_vivi...nici eu nu am mancat pana acum...am tot auzit de ea, dar...ce sa zic' mie mi-a placut...dar data viitoare sigur o sa fac niste modificari....
ianculubita....mersi ...nici eu nu ma omor dupa aluaturi, dar pe asta chiar vroiam sa-l incerc si e fff usor de facut...nu de framantat, ca ala cu drojdie...iar cine are robot de bucatarie mare, poate sa-l faca fff usor...
luk., asa este...eu cand am vazut fasolea am ramas f mirata...ca nu era in lista ingredientelor...cand de fapt ea servea pt alt scop.... ...dar nu credc a e obligatorie...ca aluatul e moale si se pliaza f bine dupa forma tavii....cred ca la fel iesea si fara ...
si se paote face tarta si fara pancetta cine vrea fara carne, cu alte legume....