Racitura cu pui (sau piftie)

de Razvy23 in Curcan, 1 Feb 2010 | 18486 vizualizari

COMENTARII (6)

madi_marin 1

01.02.2010, 17:42

arata foarte bine....

Sylvia 1

01.02.2010, 18:12

Super reteta nu stiam ca se poate face cu asa cantitate mica de carne nota maxima de la mine

liana_geicu 1

01.02.2010, 18:42

Cred ca este foarte buna, eu fiind un mare fan piftie, dar cu ou nu a mai mancat niciodata..interesant!

Bucataras 1

01.02.2010, 19:58

Reteta ar fi super daca n-ar fi copiata: http://hobbybucatar.blogspot.com/2009/05/racitura-cu-pui-sau-piftie.html. Drept urmare, acest user va fi banat!

Teo 1

01.02.2010, 21:59

incerc sa inteleg termenii(am spus ca sunt incepatoare);ai dreptate Bucataras!eu m-am inscris in aceasta echipa ,convinsa ca,putem impartasi unii altora impresii, experiente si retete culinare deja testate;

MIUTA 1

28.12.2010, 23:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan tavalit in unt aromat cu garnitura de ciuperci