Racitura de porc

de mirela0911 in Porc, 7 Ian 2017 | 7555 vizualizari

COMENTARII (36)

Lau 1

07.01.2017, 13:33

placeee

simona72 1

07.01.2017, 13:42

Fiecare casa cred ca are reteta proprie...depinde de obisnuinta si gust Sunt foarte bune si ale tale Eu le fac din ciolan, adidas si limba de porc(pentru carnea macra), toate proaspete Nu pun afumatura ca-mi este rau..deci cum spuneam, dupa preferinte...

mirela0911 1

07.01.2017, 13:55

Corect, Simo! Nici eu nu pun afumatura, vorba ta, îmi vine rău ...Mulțumesc!

mirela0911 1

07.01.2017, 13:55

Mulțumesc, Lau!

RuxyRux 1

07.01.2017, 13:58

Arata grozav....afumatura oricum punem destula la sarmale...asa ca nu-i bai ....piftia mamei are mereu grasime....si mie sincer nu-mi place chiar daca o dau deoparte...ea spune mereu sa o strang si sa o intorc...insa mie tot asa clara imi place ca si a ta....dar deh fiecare casa cu reteta proprie!

silvianart 1

07.01.2017, 13:58

Foarte corect.. fara afumatura..bravo !!!

kytz 1

07.01.2017, 13:59

MotanLaOale 1

07.01.2017, 14:03

buna buna

Dya Daniela Andrei 1

07.01.2017, 14:10

Imi place mult! Anul asta insa nu am reusit sa fac. Dar mai e timp!

alilianaa 1

07.01.2017, 15:09

grozava e!

Bucataras Diana 1

07.01.2017, 15:19

Piftia/racitura este unul din felurile mele preferate. O prefer de curcan dar nu o refuz nici pe cea de porc. Anul acesta am facut si de porc si de curcan Arata grozav.

Rahela Velicu 1

07.01.2017, 15:28

CameliaR 1

07.01.2017, 15:46

Imi place!

Catalina L 1

07.01.2017, 18:44

ce bunatateeeeeeeee

Merisor 1

07.01.2017, 18:57

Azi am terminat-o și noi! Bună este!

miki_a 1

07.01.2017, 19:36

Îmi place foarte mult și mie....clară, ușoară, cu multă carne macră dar servită cu mămăliguță!

Rocsi 1

07.01.2017, 20:49

Foarte buna este. Am mancat si noi de sarbatori pe saturate!

diaconta 1

07.01.2017, 23:04

Chiar ca e foarte limpede
imi place si mie asa

mirela0911 1

08.01.2017, 09:34

Ruxy, stiu cum e cu grasimea, am vazut si eu asa, degeaba o strangeam pe deasupra ca tot nu puteam sa mananc! Vorba ta, fiecare casa cu reteta ei! Multumesc de apreciere!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:35

Multumesc Silvian Kytz Moanel

mirela0911 1

08.01.2017, 09:36

Dya multumesc! Mai este timp, da!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:36

Multumesc, Liliana!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:37

Diana e buna rau si cea de curcan!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:37

Rahela Camy Catalina va multumesc!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:38

Merisor si la noi s-a terminat, dar uitandu-ma la poze, mi se face iar pofta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai