Reteta simpla si usor de preparat de Papricas de pui cu smantana

de Miha in Pui, 8 Mai 2009 | 55793 vizualizari

COMENTARII (19)

Oana 1

08.05.2009, 12:45


Ce bine arataaaa! chiar o sa fac si eu

Miha 1

08.05.2009, 12:48

Si noua ne-a placut!

Miha 1

08.05.2009, 12:58

Gi,eu am folosit smantana de la Milli.
Nu stiu daca e un secret,dar e bine de folosit smantana mai grasa,ca sa nu se branzeasca.

ANCA 1

08.05.2009, 13:20

suna bine, e ca o ciulama.

Miha 1

08.05.2009, 13:22

Da,ca o ciulama cu boia de ardei.

Miha 1

08.05.2009, 14:31

Gi,smantana de la Milli are 20% grasime.

luminita20_2006 1

13.05.2009, 18:56

mda m-am hotarat....nu mai gatesc....vin pe la voi fetelor...asa mai invat si eu secrete....eu sunt asa mai noua intrale gatitului romanesc

Miha 1

13.05.2009, 19:44

Luminita,daca stii secrete dintr-ale gatitului international eu te primesc...facem schimb de experienta!

danygospodina 1

24.05.2009, 00:44

Iarasi rezonezi (ce termen !) cu visele mele. Data trecuta visam coltunasi si... incitai (iata-i), iar, saptamana asta numai "papricasi"am avut in cap.

Miha 1

07.09.2009, 18:51

Asa e...e foarte bun. Ma bucur ca v-a placut si voua.

iulianacj 1

08.09.2009, 14:28

am facut si eu...si a iesit f bun...

ionix 1

09.09.2009, 13:45

pare tare bun... chiar nu stiam ce sa gatesc astazi acum stiu hehehehe
mersi din nou...

ionix 1

09.09.2009, 17:40

am facut aceasta reteta dar am modificat un pic si-am adaugat usturoi, ador usturoiul... hehehe... are un gust fenomenal si astept sa fiarba mamaliguta... mersi, din nou, Miha... mwahs mwahs

Miha 1

09.09.2009, 19:41

Ma bucur tare mult Ionix ca v-a placut si am putut fi de ajutor.

Miha 1

14.09.2009, 15:44

Sidonia,eu am folosit smantana Milli cu 20% grasime. Nu stiu ce inseamna smantana normala si smantana dulce. Daca smantana normala e cea care o folosesti la facut branza cu smantana si mamaliga atunci asta e buna si pt papricas.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Musakhan"-Pui "reincalzit" cu ceapa si "sumac"-reteta palestiniana