Rosii la borcan cu usturoi si busuioc

de Mitinita in Conserve, 21 Oct 2011 | 6432 vizualizari

COMENTARII (17)

Rocsi 1

21.10.2011, 10:56

harnicuta harnicuta

diaconta 1

21.10.2011, 11:12

am pus si eu ca prea aratau ispititoare la Brandusa

MIUTA 1

21.10.2011, 11:29

Suuuuuper bun imi place

Cris2711 1

21.10.2011, 13:15

minunat

Mitinita 1

21.10.2011, 13:46

rocsi,dar n-am spor la scris
dia,nici eu n-am rezistat
miuta
cris

Sidy 1

21.10.2011, 13:49

Minunate cred ca sunt Dar nu pui pe ele nici un lichid inainte de a le da la dunst ???

LUK 1

21.10.2011, 14:28

inseamna ca sunt foarte bune

RuxyRux 1

21.10.2011, 16:49

Cred ca sunt grozave!!!

Mitinita 1

21.10.2011, 21:58

sidy,nimic nimic.tocmai de aceea am fost si eu asa de controversata si a trebuit sa o incerc. metoda incercata si functioneaza

Mitinita 1

21.10.2011, 22:03

luk,inca nu am desfacut nici un borcan,dar imi inchipui ce bun o sa fie in toiul iernii

Mitinita 1

21.10.2011, 22:04

ruxy,de cand nu ne-am mai "vazut " noi

Lau 1

22.10.2011, 14:59

trebuie sa fie bune

mihaelaM 1

22.10.2011, 18:18

cred ca sunt foarte bune!!

Bunica 1

22.08.2013, 16:35

Desfa si tu un borcan sa vezi ce gust au!

MotanLaOale 1

22.08.2013, 17:07

babi5 1

05.09.2014, 18:03

nuky 1

21.08.2016, 12:21

A desfacut cineva totusi vreun borcan sa ne spuna cum sunt,cum se pastreaza si la ce se folosesc.Cu stima, astept sa raspunda cine a facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in bulion