Rulez cu tot cu prosop si foaie de copt...si iese de fiecare data...si inca ceva...conteaza muult grosimea aluatului...daca e prea gros sau prea subtire se rupe usor chiar si asa...
Si asta e un aspect,pentru ca am facut in tava mare am zis sa fac din 4 oua,asa ca a fost si cam grosuta foaia.Data viitoare voi sti sa apreciez mai bine
Asta e ideea Dia...eu din greseli m-am prins sa zic asa...am facut o data si am dublat cantitatile ca tanti Aglaie a iesit o rulada monstru.... cat un munte...nu vrei sa stii cum am rulat-o ca ai fi fost pe jos de ras...dar tot a iesit buna asa mareee cat o zi de
Ruxy mareeeeeeeee da' buna rau si eu bombaneam "asa-mi trebuie,ca vroiam sa fac un blat,cine m-o fi pus sa fac rulada,acu' nu-i nici de umplut,nici de rulat"
Si eu am o rulada in gand o sa-mi fac timp....sa o agat in program si sper sa nu iasa nici mare dar nici mica...sa fie caldicica Dia...inca o data...chiar ti-a iesit superb
Furnicuti,poti sa incerci cu lapte condensat eu cred ca-i la fel,de fapt reteta era cu lapte normal,dar eu am mai folosit laptele evaporat la caramel si mi-a placut textura cremoasa si fina rezultata