Rulada de curcan cu prune uscate, bacon si sos de mere cu unt

de mosuletulene in Curcan, 15 Feb 2015 | 6814 vizualizari

COMENTARII (27)

Merisor 1

15.02.2015, 22:36

Valeu!
Ce reteta faina!

mosuletulene 1

15.02.2015, 22:38

Multam!!! aham ...foarte faina si aromata

mihaelar63 1

15.02.2015, 22:39

Super buna !! Si eu am pe lista de preparat

MotanLaOale 1

15.02.2015, 22:44

buna tare

cristeena20 1

15.02.2015, 22:44

excelente!!!

Teo 1

15.02.2015, 22:48

grozavaaa!

diaconta 1

15.02.2015, 23:25

Mosule,esti profi ce sa mai vorbim
Bravo!

RuxyRux 1

15.02.2015, 23:38

O, ce minunatie!!!

Constelatialeu 1

16.02.2015, 06:51

tare bine arata !

dantes 1

16.02.2015, 07:47

Super!

susu 1

16.02.2015, 07:57

Vai cum ti-a iesit, prezentare de nota 20

Sidy 1

16.02.2015, 08:05

Bun, foarte bun...

Panacris 1

16.02.2015, 08:08

Panacris 1

16.02.2015, 08:10

”Se adauga prunele si smochinele taiate fasii (dupa ce in prealabil au fost pastarte in apa sa se hidrateze dupa care le-am pastrat putin stropite cu 50 ml cognac ) si vinul si se fierbe pana vinul se evapora de tot.” Ce înseamnă, te rog termenul pastarte??? , adică un fel de marinare??? Multumesc!

Criss 1

16.02.2015, 08:36

Waw! Ce bine arata!

simona72 1

16.02.2015, 08:47

Arata minunat si-mi place combinatia!!

mosuletulene 1

16.02.2015, 09:06

Buna dimineata si multumesc frumos de aprecieri. Pe de alta parte Panacris sa lamuresc lucrurile si sa iti dau dreptate, adica am pastrat prunele in apa cam 30 min pentru hidratare, le-am stors si impreuna cu smochinele, ele doar dezhidratate le-am amestecat cu 50 ml cogniac si le-am lasat asa cam tot 30 min pana le-am adaugat in compozitie, conform retetei.

mosuletulene 1

16.02.2015, 09:17

Si inca ceva, recunosc ca e dragut gestul si il aprecierz cu maxima consideratie, si anume decizia administratorilor de a-mi pune reteta pe prima pagina a site-ului. Multumesc frumos!!!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

16.02.2015, 09:54

O combinatie minunata!

Sylvia 1

16.02.2015, 11:32

arata suuuperb !

mosuletulene 1

16.02.2015, 14:02

Multumesc frumos de aprecieri!!!...garantez ca este si deosebit de fin si plin de savoare

anca_rm 1

16.02.2015, 15:39

arata minunat

Panacris 1

16.02.2015, 15:44

Mulțumesc pentru lămuriri Mosuletene

Rocsi 1

16.02.2015, 21:45

mirela0911 1

17.02.2015, 12:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]