Rulada de pui cu carne tocata - Reteta cu numarul 800

de Rocsi in Pui, 24 Apr 2014 | 13237 vizualizari

COMENTARII (68)

Rocsi 1

25.04.2014, 19:49

Cris iti multumesc mult

Rocsi 1

25.04.2014, 19:49

Anca multumesc.

Rocsi 1

25.04.2014, 19:49

Adriana

Rocsi 1

25.04.2014, 19:49

Multumesc Lavinia

Rocsi 1

25.04.2014, 19:49

Luana multumesc

Rocsi 1

25.04.2014, 19:50

Lia multumesc tare mult ..Sa stii ca am 8 bonetele nu 5 : )

xana 1

26.04.2014, 00:05

wow, 800 de retete! Felicitari si la cat mai multe! Fur si eu o bucatica de rulada

dantes 1

26.04.2014, 07:38

Arata super,Felicitari!

Sidy 1

26.04.2014, 08:12

800 !!! Bravo tie fata draga ! FELICITARI !!! Si la cat mai multe bunatati publicate

Lia_ 1

26.04.2014, 08:23

Nu stiu ce vazusem aiurea doar 5 bonete. scz.

DIANA B 1

26.04.2014, 11:16

Woooooooooooooooow , 800 ...

RuxyRux 1

26.04.2014, 23:10

Felicitari Rocsicuta! Arata minunat draga mea fata harnicuta si delicata! La cat mai multe minunatii pe care le prepari cu manutele frumoase! Cred ca mama e tare mandra de tine scumpo!

Rocsi 1

27.04.2014, 18:50

Multumesc mult Xana

Rocsi 1

27.04.2014, 18:50

Dantes multumesc.

Rocsi 1

27.04.2014, 18:51

Sidy draga multumesc mult

Rocsi 1

27.04.2014, 18:51

Se mai intampla Lia

Rocsi 1

27.04.2014, 18:51

Multumesc Diana

Rocsi 1

27.04.2014, 18:52

Multumesc mult Ruxy draga. Eu zic ca este mandra, este mai introvertita si nu prea isi expune ea sentimentele. Si eu sunt cam la fel, ii cam seman aici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]