Salam de pui

de Miha in Mezel de casa, 14 Sep 2010 | 12388 vizualizari

COMENTARII (52)

Rocsi 1

14.09.2010, 11:05

ce misto e

rivka 1

14.09.2010, 11:09

fff fain si bun.

ionix 1

14.09.2010, 11:11

ehe... bravo fata... un salam sanatos

Miha 1

14.09.2010, 11:14

Multumesc! De bun a fost foarte bun, pielea e cam cahhhh dar nu se compara cu salamul din magazin.

ionix 1

14.09.2010, 11:16

au papat si piticii? eu ma documentez pt atunci cand o sa am si eu un pitic

Miha 1

14.09.2010, 11:18

Da, au mancat si ei. Le-am dat pielea deoparte si au papat. Bine...pielea am dat-o deoparte si pentru noi astia mai batrani...ca e cahhh...

ionix 1

14.09.2010, 11:22

pielea este pielea de la pui intinsa??? nici nu zici ca e piele de pui daca e caaaaaaaaaaah nu pap nici yo

Miha 1

14.09.2010, 11:27

Mai...mie nu-mi place pielea. Nici fiarta, nici prajita. La fel ca si cu slanina, nu pot sa le inghit.

ionix 1

14.09.2010, 11:30

nici eu nu pap pielea... bine, carne fiarta nu mananc deloc vomit de la ea o sa fac si eu salamiorul asta...

La Ancuta 1

14.09.2010, 11:55

Cred ca e foarte bun, si o varianta sanatoasa pentru piticul meu.

Miha 1

14.09.2010, 12:03

Ionixule, suntem niste fecioare sclifosite.

Miha 1

14.09.2010, 12:04

Postavaru, poti incerca!

Sylvia 1

14.09.2010, 12:08

Excelent arata toate furculitele pentru asa reteta sanatoasa !

nadina73 1

14.09.2010, 12:18

super ,trebuie sa fac si eu cel mic e inebunit dupa carnea de pui,pap si de aici si las si tacamuri

ela 1

14.09.2010, 12:46

sclifosite?si eu sunt

lia maria 1

14.09.2010, 13:36

faina retetasuper buna

Sidy 1

14.09.2010, 13:51

Minunata reteta Mai ales pentru sanvichurile de dus la scoala in locul salamurilor cu N euri
Bravo Miha !
Cred ca ar arata grozav si daca am toca carnita....

Miha 1

14.09.2010, 14:11

Silvia Nadina Si Robert ar manca bucuros toata ziua numai carnita.

Miha 1

14.09.2010, 14:12

"sclifosite?si eu sunt " A tunat si ne-a adunat pe site-ul asta.

Miha 1

14.09.2010, 14:13

Lia Sidy multumesc. M-am gandit si eu la varianta cu carne tocata. Posibil sa o pun in aplicare.

gaby_duceag 1

14.09.2010, 14:15

azi postim, da' maine trimite si mie un sul))

Miha 1

14.09.2010, 14:33

Cu piele sau fara piele?

silvi0ara 1

14.09.2010, 15:13

O idee tocmai buna de pus in practica.

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 15:35

si maine se posteste ca este miercuri....iar pana poimaine se termina ca imi da mie si portia ta.......excelent arata.............

Miha 1

14.09.2010, 15:39

Poate Gabi o fi crezut ca azi e miercuri si-a tinut post. Ei si ce dac-o mai tine si maine?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salam de pui