Salata de icre

de ionela2682 in Peste, 8 Feb 2010 | 6581 vizualizari

COMENTARII (4)

Teo 1

08.02.2010, 22:05

buna idee cu lingura de apa!

ionela2682 1

09.02.2010, 09:33

pai da pentru ca la un moment dat se vor intari foarte tare iar daca le mai ti si in frigider vei fi nevoita sa le tai cu cutitul!

madi_marin 1

09.02.2010, 10:40

cum? 1 litru de ulei pentru 100 g icre ? ....cred ca e o greseala.....deja mi-e rau .....nu e exagerat de mult?

ionela2682 1

09.02.2010, 12:47

nu, nu e mult avand in vedere ca pun gris eu asa fac dar acum faceti cum vret puteti pune mai putin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Icre de crap prajite, o reteta delicioasa si autentica