Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Panacris in Salate, 12 Iul 2013 | 11769 vizualizari
Panacris 1
Danakarin, și eu fost scpeticăinițial, dar, culmea, chiar au gust de scrum și foc deschis, chiar dacă se coc sub capac!
d_madisor 1
Te rog spune-mi cum cureti vasul dupa pt ca raman niste pete negre pe care nu le pot scoate nici cu pasta speciala de la zeptter
Bună d_madisor, am curățat vasul cu pasta specială de la Zepter și un burete mai dur Trebuie să freci cu multă încredere, dar atenție, poate ai dat focul prea tare de s-a ars vasul
Krystyan Trendy 1
foarte gustoasa
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 20:11
de Bucataras 8
la 09:27
ieri la 12:45
ieri la 08:37
pe 29.07 la 08:35
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
Caty
alexandra20 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Madda 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!