Saramura de caras

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 17 Iun 2011 | 9263 vizualizari

COMENTARII (41)

Bunica 1

21.06.2011, 09:26

Wow, wow ce peste bun !

Dya Daniela Andrei 1

21.06.2011, 11:41

pompierulpescar 1

26.08.2011, 15:28

Imi pare rau, dar reteta de saramura esteastfel: Se eviscereaza pestele, se spala, nu se curata de solzi , se usuca pe un prosop si se aseaza pe o tabla pe care am pus sare gronjoasa. Se lasa pana cand se ard solzii. De aici, sunt mai multe felui de a pregati saramura. Pestele nu se prajeste ! Va rog sa nu va suparati!

DIANA B 1

26.08.2011, 15:33

Pompierulepescar , si daca n-ai conditii sa faci cum zici tu , dam foc la casa si te chemam pe tine , nu ?

pompierulpescar 1

26.08.2011, 15:45

Dvs. nu aveti aragaz? Nu va suparati, daca coaceti ardei sau vinete , va trebuie o casa ignifuga? Cu stima.

DIANA B 1

26.08.2011, 15:55

Am aragazuri si gratare ... ca mi-s avuta dar in curte si casa nu mi-i ignifuga , doar asigurata full ... Cu drag ...

pompierulpescar 1

26.08.2011, 17:55

A fost o placere "conversatia" cu dvs. O zi buna

gaby_duceag 1

26.08.2011, 18:05

ce tare

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2011, 09:05

Asa cum spuneai exista mai multe metode de a o pregati!

pompierulpescar 1

27.08.2011, 15:27

Imi pare rau ca va contrazic.In wikipedia (enciclopedia libera) , se arata foarte clar: SARAMURA de peste - peste care se frige pe o tabla (plita) incinsa, presarata in prealabil cu care mare. MODALITATEA de a face zeama este, intradevar diferita . Multumesc si o zi buna.

Cris2711 1

27.08.2011, 15:31

ce discutii aprinse

Cris2711 1

27.08.2011, 15:31

dar si utile

DIANA B 1

27.08.2011, 15:48

@Pompier , pescar ... nu mai conteaza ce ... placerea a fost de partea mea sa ne conversam ... da' io n-am pus ghilimele ... si ptr ca-i ziua Mihaelei - MIHA , primesti bonus

pompierulpescar 1

28.08.2011, 07:22

Ghilimelele le-am pus deoarece nu am schimbat pareri tete a tete.Ozi buna

DIANA B 1

28.08.2011, 11:15

@pompierulpescar , carcotasule

portiadelumina 1

19.12.2012, 08:05

Ce bine arată, ce gust minunat trebuie să fi avut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Marinata de peste cu legume sote