Sarmale coapte in dovleac

de ANCA in Mancaruri cu carne, 8 Oct 2009 | 19168 vizualizari

COMENTARII (33)

Gudinde 1

08.10.2009, 22:29

Aha! Deci, feelingul meu ca s-ar putea sa nu ajunga 3 ore a fost corect!


Arata splendid! Cred ca au iesit foarte bune.. Trebuie sa ma mobilizez si eu si le fac.

ramo_cata 1

08.10.2009, 22:40

am rezervat-o pentru duminica ..nu mai rezist tentatiei ..mi-ati facut o pofta[pofta] abia astept si eu sa le gust

Oana 1

08.10.2009, 22:53

Vreau si euuuuu!

ANCA 1

08.10.2009, 22:54

pai da, sor-mea, daca nu vii sa gusti!

ANCA 1

08.10.2009, 22:55

Ramo, spor la treaba, ca o sa ai nevoie! e laborioasa tare metoda asta!
Oana, e o portie acolo, in poza, special pt tine!

Mihaela 1

08.10.2009, 23:05

ma omorati fratilor cu sarmalele voastre in dovleac

Bucataras 1

08.10.2009, 23:26

bravo, anca ! concluzia mea este urmatoarea: sarmalele ar trebui pregatite clasic cam 3/4 si finalizarea sa se faca in dovleac ... astfel s-ar reduce timpul ce duce spre 3-4 ore ...

ANCA 1

08.10.2009, 23:32

mie mi-e ca se strica, se desfac, daca le muti de colo, colo, mai sunt si fierbinti...ori rabdare si ..o tuica ori in ceva obisnuit puse de la inceput

klausenburger_adica Lacrima 1

09.10.2009, 03:03

si totusi nu sunt putin cam dulci dat fiind faptul ca dovleacul e dulciu? ce gust au primit? vreau si eu una

Bunica 1

09.10.2009, 07:39

Mai mult , cred ca, preia dovleacul de la sarmale decat sarmalele de la dovleac .
Ca sa fiarba mai repede sa se puna mai putine sarmale . Dovleacul sa fie plin pe jumatate.

ANCA 1

09.10.2009, 10:22

klausenburger, am scris in final, ca nu li s-a influentat gustul de sarmale cu nimic! nu-s dulci, nu au gust de dovleac, sunt numa bune!

ANCA 1

09.10.2009, 10:23

Asa zic si eu, Buni, ar trebui sa nu fie dovleacul plin pana sus, si sa se puna apa des...

rivka 1

09.10.2009, 10:42

sAu sa puneti carne mai grasa!

cred ca astea merita facute doar pt impresionat musafirii la o masa mai speciala altfel tot metoda clasica e mai spornica....
eu as pune totusi carne mai grasa...daca le-as face, oricum e f adevarat ca arata senzationaaaaalllll...

ANCA 1

09.10.2009, 12:04

Da, Rivka, sunt senzationale pt impresionat musafirii

Miha 1

09.10.2009, 21:19

Azi mi-am "tras" si eu dovleac!

ANCA 1

09.10.2009, 22:11

Miha, spor la treaba si si rabdare cat China iti doresc!

Miha 1

09.10.2009, 22:33

Daca le fac cu carne de pui tot atatea ore tre sa stau pe langa cuptor?

ANCA 1

09.10.2009, 23:34

sincer, cred ca da, indiferent cu ce carne le faci, ptr ca nu se face varza asa usor...la mine, carnea si orezul erau aproape gata, iar varza, aproape deloc!

Miha 1

10.10.2009, 00:02

Varza oricum n-o mancam. Important sa fie carnea fiarta.

ramo_cata 1

10.10.2009, 00:07

am amanat pentru sambata viitoare ca vine sor'mea cu cumnatelul in vizita si vreau sa-i impresionez..off o sa mor de pofta pana atunci..miha spor la treaba

ANCA 1

10.10.2009, 12:38

pai va astept cu impresii, Miha si Ramo, si pe inca cineva (Gudinde) care stiu siiiigur ca le prepara azi ptr cineva drag

ANCA 1

10.10.2009, 22:33

mai sunt 2 portii, asa ca ori sari maine, ori next time!

alieli 1

02.06.2010, 18:16

arata foarte bn...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Butoiase umplute cu carne