Sarmale in vas roman

de Criss in Mancaruri cu carne, 5 Ian 2014 | 3975 vizualizari

COMENTARII (12)

danakarin 1

05.01.2014, 08:25

Foarte bune! Si mie imi plac cele din varza dulce!

Panacris 1

05.01.2014, 09:17

Savuroase oricum cu varză dulce sau murată!

CookieMonster 1

05.01.2014, 09:40

foarte bune!!!

Geanina87 1

05.01.2014, 09:43

MotanLaOale 1

05.01.2014, 10:01

simona72 1

05.01.2014, 10:29

Tare, tare bune in vasul tau!!

Criss 1

05.01.2014, 10:33

Criss 1

05.01.2014, 10:34

Multumesc. Intr-adevar mie mi s-au parut mult mai bune in vasul roman. Au un gust aparte.

DIANA B 1

05.01.2014, 11:49

Roman , neroman , sarmalele in oala de lut traditionala sunt exceptionale ... dixit

Rocsi 1

05.01.2014, 12:15

Ies grozave in vasul roman sarmalele

Criss 1

05.01.2014, 13:07

Asa e fetelor, ies grozave. Mai rau e cu spalatul vasului pe urma, mai ales ca nu se foloseste detergent. Am frecat la el cu sare si l-am clatit de zeci de ori si tot miroase a sarmale.

diaconta 1

05.01.2014, 20:14

Noua ne plac foarte mult fierte in oala de lut la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in frunze de vita-de-vie (2)