Sarmale in vas roman

de Criss in Mancaruri cu carne, 5 Ian 2014 | 4094 vizualizari

COMENTARII (12)

danakarin 1

05.01.2014, 08:25

Foarte bune! Si mie imi plac cele din varza dulce!

Panacris 1

05.01.2014, 09:17

Savuroase oricum cu varză dulce sau murată!

CookieMonster 1

05.01.2014, 09:40

foarte bune!!!

Geanina87 1

05.01.2014, 09:43

MotanLaOale 1

05.01.2014, 10:01

simona72 1

05.01.2014, 10:29

Tare, tare bune in vasul tau!!

Criss 1

05.01.2014, 10:33

Criss 1

05.01.2014, 10:34

Multumesc. Intr-adevar mie mi s-au parut mult mai bune in vasul roman. Au un gust aparte.

DIANA B 1

05.01.2014, 11:49

Roman , neroman , sarmalele in oala de lut traditionala sunt exceptionale ... dixit

Rocsi 1

05.01.2014, 12:15

Ies grozave in vasul roman sarmalele

Criss 1

05.01.2014, 13:07

Asa e fetelor, ies grozave. Mai rau e cu spalatul vasului pe urma, mai ales ca nu se foloseste detergent. Am frecat la el cu sare si l-am clatit de zeci de ori si tot miroase a sarmale.

diaconta 1

05.01.2014, 20:14

Noua ne plac foarte mult fierte in oala de lut la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de vitel cu pilaf si sos de rosii cu busuioc