Sarmale in vas roman

de Criss in Mancaruri cu carne, 5 Ian 2014 | 4190 vizualizari

COMENTARII (12)

danakarin 1

05.01.2014, 08:25

Foarte bune! Si mie imi plac cele din varza dulce!

Panacris 1

05.01.2014, 09:17

Savuroase oricum cu varză dulce sau murată!

CookieMonster 1

05.01.2014, 09:40

foarte bune!!!

Geanina87 1

05.01.2014, 09:43

MotanLaOale 1

05.01.2014, 10:01

simona72 1

05.01.2014, 10:29

Tare, tare bune in vasul tau!!

Criss 1

05.01.2014, 10:33

Criss 1

05.01.2014, 10:34

Multumesc. Intr-adevar mie mi s-au parut mult mai bune in vasul roman. Au un gust aparte.

DIANA B 1

05.01.2014, 11:49

Roman , neroman , sarmalele in oala de lut traditionala sunt exceptionale ... dixit

Rocsi 1

05.01.2014, 12:15

Ies grozave in vasul roman sarmalele

Criss 1

05.01.2014, 13:07

Asa e fetelor, ies grozave. Mai rau e cu spalatul vasului pe urma, mai ales ca nu se foloseste detergent. Am frecat la el cu sare si l-am clatit de zeci de ori si tot miroase a sarmale.

diaconta 1

05.01.2014, 20:14

Noua ne plac foarte mult fierte in oala de lut la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sărmăluţe fierte cu vin