ai trecut si acolo testul de gospodina foarte priceputa saptamana trecuta am invartit prima mea sarma,facea mama si am vrut sa incerc si eu...mie imi place mai mult varianta araba cu vita,ca sunt mai uscate si asa de aromate
Vai, cat e de fina! Cat carnatul de Plescoi Esti o gospodina foarte priceputa, nu incape indoiala As papa si eu cu carne de oaie, cred ca-s delicioase Sarbatori cu bine, Mihaela
Felicitari pentru sarmalute, chiar ca asa e la cata migala este normal ca e gospodina mai priceputa. Imi plac la nebunie sarmalutele in foi de vita iar cele de oaie sau miel sunt si sanatoase. Foarte frumoase sunt
Kukki
Madi
Adina
Multumesc Ina( soacra mea pune sub sarmalute si o bucata de grasime de oaie..hahaha )
Elena
Rocsi
Susu
Mona
Tu ca si socrul meu care spune: ce-i mancarea asta care trebuie sa rulezi la sarmalute 2 ore si se mananca in 10 minute
Miha
Sarbatori fericite!
Te invit sa le gusti
De aceea am pus fotografii cu straturile alternative in cratita sa vedeti cam in ce cantitati se gateste aici
delicios,mereu fac si eu,si imi place ca pe fundul oalei sub sarmalute sa pun cite un rind de bucati de carne,ca atunci cind le rastorn sa arate ca un tort de sarmalute cu carne deasupra,felicitari,esti uimitoare