Silvoita in caldare

de mimmi in Dulceata / Gem, 17 Oct 2011 | 7441 vizualizari

COMENTARII (18)

Angelina_Elena 1

17.10.2011, 18:03

eu stiu ca se mai numeste si magiun ...oricare ar fi denumirea ei,este foarte buna

MIUTA 1

17.10.2011, 18:12

Imi place mult,are un gust unic imi aminteste de copilarie cand facea bunica mea
La noi i se spune"pcisalita de prune"

Ina 1

17.10.2011, 19:15

Ce inseamna prune bistrite?

diaconta 1

17.10.2011, 19:21

cea mai buna dintre toate
noi n-am avut prune bune anul asta
Ina,e un soi de prune care's foarte bune pentru dulceata sau compot

Ina 1

17.10.2011, 19:26

Ms.

iSyc 1

17.10.2011, 19:29

prunele bistrite sunt alea normale ... albastre si lunguietze. pe langa alea mai sunt corcoduse ( mici rotunde, galbene sau rosii ), ringlote ( oarecum rotunde dar forte mari), togocele ( se aseamana oarecum cu corcodusele doar ca sunt mai verzui decat galbene ). cam astea le stiu eu ... nu bag neaparat mana in foc

RuxyRux 1

17.10.2011, 19:31

Wow! Ce minunatie!

diaconta 1

17.10.2011, 19:46

Mircea,scoate mana din caldare ca te-am vazut

ela 1

17.10.2011, 19:47

ce le mai stie Mirciulica

Rocsi 1

17.10.2011, 19:50

e o grozavie .....facuta la cazan

mena29 1

17.10.2011, 19:55

Mmmmm...bun

adry88 1

17.10.2011, 21:15

foarte foarte bun

Anamaria7 1

17.10.2011, 21:26

ce biine arata!

La Ancuta 1

17.10.2011, 23:48

cea mai buna

LUK 1

18.10.2011, 15:53

super super

mimmi 1

19.10.2011, 17:36

La noi asa se spune silvoita ms msyc si diaconita pt explicatie

Bunica 1

19.10.2011, 18:01

La noi i se spune magiun de prune si. nu i se pune zahar Buna "mecanizarea"facuta de tata, dar parca era mai frumos sa stai langa foc....mai o glumita, mai o gogosica...

mimmi 1

22.10.2011, 20:57

Nici noi nu am vrut initial sa punem zahar dar prunele nu au fost prea dulci si iesea prea acrisoasa.
Oricum am stat langa ea pana a fost gata,am facut un gratarel,am baut un paharel de ceva si a trecut timpul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de prune la cuptor