Spanac cu pui si ou

de Oana in Pui, 19 Noi 2009 | 40225 vizualizari

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

20.11.2009, 11:16

nu am mai mancat asa cevapot sa vin si eu la o prtie?

rivka 1

20.11.2009, 11:32

ce bun e ...

Oana 1

20.11.2009, 12:05

E foarte bun, incercati! mama mea facea spanacul ca pe o mancarica, cu sos de rosii, tare buun, iar nasa mea m-a invatat sa-l fac si asa, este excelent!

ANCA 1

20.11.2009, 16:38

la fel il fac si eu, dar nu-l mai las in oala la oparit , se inmoaie si-l scot repede, sa nu 'plece' vitaminele, ca mai sta si pe foc nitel

Oana 1

20.11.2009, 16:55

Da, Anca, cred ca am zis mult 5 minute...la fel, il bag si cand se inmoaie frunzele il scos din apa

Tuxedo 1

13.01.2014, 01:39

cred ca mai bine se fac ouale poshate, adica ochiuri fierte in apa , dietetic !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la capac