Stangluri cu ciocolata

de Miha in Prajituri, 26 Sep 2009 | 17935 vizualizari

COMENTARII (28)

Bunica 1

26.09.2009, 16:15

Este o prajitura care se face fara faina. Este delicioasa! Mie mi se pare un pic mai greu de realizat, dar asta nu inseamna ca nu o fac, dar mai rar.

Miha 1

26.09.2009, 17:08

da,Ramo,se face fara pic de faina. Blatul e ca si cel de la pricomigdale/priconuci. Cand zici ca s-au lipit cred ca te referi la faptul ca s-au lipit de tava,nu? Daca albusurile n-au fost batute bine,adica bezeaua sa fie tare-tare si lucioasa,e posibil ca prico- sa se lase si sa se lipeasca de tava. Tava ar fi de preferat sa fie tapetata cu hartie de copt si dupa ce le-ai scos din cuptor le lasi sa se raceasca si mai apoi le scoti de pe hartie.Chiar daca se lipesc le vei scoate cu usurinta. Daca nu dispui de hartie de copt ( o recomand cu toata convingerea) tava trebuie bine unsa cu unt si tapetata cu faina.

Miha 1

26.09.2009, 17:09

Bunica,cel mai greu la prajitura asta mi s-a parut datul nucilor prin masina.

Miha 1

26.09.2009, 21:47

Pe cuvant ca n-am mai calcat intr-o cofetarie de cel putin 2 ani.

Miha 1

27.09.2009, 16:11

Ramo,nu stiu de ce nu te poti inregistra.Poate te ajuta Bucataras,de-i fi prin zona,caci eu chiar as vrea sa stiu retetele tale.

Bunica 1

27.09.2009, 16:34

Ramo, ca sa fii sigura ca albusul este batut suficient intorci vasul cu gura in jos si daca albusul nu cade este foarte bine.

ionix 1

28.09.2009, 18:22

Mihaaaaaaaaa, m-am hotarat ii fac si prajitura asta mamei sambata sarut-mana pentru reteta, din nou..

Miha 1

28.09.2009, 19:54

Irina 1

28.09.2009, 19:57

Buuun de tot!

Miha 1

28.09.2009, 20:14

Irina,prajitura asta ti se potriveste manusa.

Irina 1

28.09.2009, 20:22

Mie imi spui, miha???

ionix 1

30.09.2009, 17:38

am o intrebare... untul trebuie sa fie frecat bine si apoi amestecat cu crema??? peste unt pun crema lingura cu lingura??? vreau sa ma asigur ca inteleg bine... puuuuuuuup

Miha 1

30.09.2009, 22:48

Da,ai inteles bine.

ionix 1

01.10.2009, 07:44

oh, ce bine.. maine o execut... sarut-mana

Miha 1

01.10.2009, 09:34

Esti o harnicuta!

ionix 1

01.10.2009, 13:54

eh, slava Domnului c-am dat peste tine pe bucataras... majoritatea retelor de la tine le iau... totul e nou pt mine si sotul meu si ne imbatam papilele gustative... mersic..

Miha 1

01.10.2009, 14:43

Multumesc draga mea! Ma flatezi!

ionix 1

02.10.2009, 15:06

am facut-o si pe asta... efectiv ti se topeste-n gura... exceptionala... m-am chinuit un pic la foi dar a meritat..

Miha 1

02.10.2009, 15:27

Iu huuu...Bravo! Felicitari! Si sa papati sanatosi si cu pofta!

ionix 1

04.10.2009, 11:25

sarut-mana... am facut mai multe prajituri dar invitatii au apreciat-o pe asta cel mai mult... au spus ca este demential de buna mersi Mihaaaaaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Felii London