Şuberec

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 7979 vizualizari

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

10.02.2013, 11:11

gaby_gabytza 1

10.02.2013, 11:12

super

Cris2711 1

10.02.2013, 11:21

cum arata as manca si eu

Doralinda 1

10.02.2013, 11:22

de cand n-am mai mancat! de cand eram acasa in constanta!!bun!!!!

Ina 1

10.02.2013, 12:01

Bunica 1

10.02.2013, 12:05

Cred ca e foarte buna! Pentru micul dejun e super!

angyb 1

10.02.2013, 12:06

diaconta 1

10.02.2013, 12:07

se prajeste si carnea in timpul asta scurt?
am o problema cu carnea daca nu e bine facuta

Rocsi 1

10.02.2013, 12:09

Cred ca sunt tare buneee!

DinDragostePentruGatit 1

10.02.2013, 12:16

Da, da... bun, doar-s dobrogeanca...

MotanLaOale 1

10.02.2013, 13:16

simona72 1

10.02.2013, 13:59

am si eu aceeasi nedumerire ca si diaconuta...carnea se prajeste in timpul asta? pt ca aluatul se face repde

Zamfira 1

10.02.2013, 14:37

Lau 1

10.02.2013, 14:57

Satisfyyourcravings 1

10.02.2013, 17:56

La mine s-a prăjit, însă cel mai bine este să-l verificați pe primul și să ajustați timpul și temperatura de prăjire în funcție de preferințe!

Satisfyyourcravings 1

10.02.2013, 17:57

Vă mulțumesc bucătărași!

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 18:15

foarte bun

mamaieelena 1

10.02.2013, 19:34

foarte bune eu am mancat cu carne de oaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pirog (placinta umpluta cu carne de curcan)