Sufleu de cascaval

de Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2011 | 17412 vizualizari

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

03.04.2011, 13:17

Pfuuuuuuu

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2011, 13:25

vai cum arata

elena1988 1

03.04.2011, 13:49

alinutza1983 1

03.04.2011, 14:08

kukibella 1

03.04.2011, 14:32

ce bine arata

aziz 1

03.04.2011, 14:36

arata minunat

bucatarimcudiana 1

03.04.2011, 15:15

Lau 1

03.04.2011, 15:33

arata minunat

Rocsi 1

03.04.2011, 15:40

ooooooooo ce bine arata

mihaelaM 1

03.04.2011, 16:12

wowww cat de bine arata

Bunica 1

03.04.2011, 16:15

nebunieeee

Ina 1

03.04.2011, 17:43

Vaaai, ce-i aici!!

mamaieelena 1

03.04.2011, 18:02

este unul din preparatele mele preferate si il fac des dar scuze ca iti spun dar trebuie sa stea la cuptor 40 de minute cel putin la asa cantitate ca si mijlocul trebuie sa se ridice la fel ca si marginile te-as ruga sa nu te superi ca am facut aceasta precizare el asa arata bine ca e rumenit si trebuie la cuptor la o temperatura potrivita ca sa se faca bine in interior si sa nu se rumeneasca prea repede deasupra felicitari pt incercare as vrea sa-l incerci cum am zis eu si observi diferenta

gaby_duceag 1

03.04.2011, 18:19

cascavalul, cand se pune?

Dulceatadetrandafiri 1

03.04.2011, 18:56

Gaby, am modificat acum, scuze de omisiune, se pune dupa ce pui galbenusurile.

Mamaiaelena, cum sa ma supar ?! Mi s-a ridicat si la mijloc dar a inceput sa se lase pana l-am tras in poza. L-am tinut la cuptor oricum cu 5 minute mai mult decat in reteta originala. Cred ca difera si in functie de cuptor, pe gaz ori elecrtic si de cat de bine e setata temperatura, de umplutura.

Cu prima ocazie voi incerca si cum spui tu, temperatura nitel mai scazuta si timp mai indelungat de coacere. Oricum, fiecare isi cunoaste cuptorul si, la o adica te prinzi ca mai trebuie lasat . Merci si sunt deschisa oricand sugestiilor!

La Ancuta 1

03.04.2011, 20:14

wow ce bine arata

Teo 1

03.04.2011, 22:29

am admirato atat de mult ,incat am inceput sa-i simt gustul !

Dya Daniela Andrei 1

03.04.2011, 22:55

RuxyRux 1

04.04.2011, 09:01

Frumos a crescut...si cred ca e deliciios!!!!

Corinuta 1

04.04.2011, 11:30

Pur si simplu minunat!

DIANA B 1

04.04.2011, 14:14

tanyapatap 1

05.10.2011, 18:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu branza si chimen