Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ela in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 11593 vizualizari
jolygina 1
Sidy 1
Cre3d ca a fost o nebunieeeee....Trebuie incercata reteta asta faina !
epurasha2bb 1
ce super arata!
oana_d 1
Vreau sa fac si eu, am niste dovlecei si tu mi-ai dat ideea. Cat cascaval trebuie? Ca ai uitat sa-l treci la ingrediente.
ela 1
150gr cascaval,oare cum am uitat
mihaela76 1
Wauuuuuu ce bun o sa fac si eu,dar chiar trebuie sa separ albusu de galbenus ca tare urasc asta
Multumesc mult, Ela!
Oana,nu te-am mai vazut pe aici...
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 10:37
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
mihaelar63
MotanLaOale
vasimur
Bucataras
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!