Supa crema de gulii cu nucsoara

de Brindusa in Supe, 29 Mai 2010 | 7550 vizualizari

COMENTARII (11)

PapaBun 1

29.05.2010, 01:17

ai stat ceva sa faci aranjamentul ala din dreapta .
da, asa e, gulia nu e prea folosita, insa in irlanda sau scotia, de exemplu, e destul de folosita.
la noi se fac tot creme din ea, in scotia se da garnitura la haggis, care e specialitatea lor nationala.

ela 1

29.05.2010, 01:19

pot sa citesc denumirea

ela 1

29.05.2010, 01:20

frumos aranjamentul ala

Ina 1

29.05.2010, 08:24

Ela. Ai dreptate si eu pot Dar tot a facut ceva ce reusim cu greu: aranjamentul de langa Felicitari!

rivka 1

29.05.2010, 08:46

foarte bine arata, mmm, e si foarte sanatoasa.
nu stiu de ce zici tu ca e putin folosita, probabil difera pe regiunile tarii ca si prazul ma gandesc, la noi facea maica-mea saptamanal gulie, supa si si mancarica de gulii... de cand eram mica.

Bucataras 1

29.05.2010, 08:53

Rivka , chiar ma intrebam ce mai faci ...

ana 1

29.05.2010, 09:15

mm ce bine arata!

Brindusa 1

29.05.2010, 10:46

PapaBun: aranjamentul Sa stii ca da. Nu vroiau sa stea deloc in castronelul cu supa asa ca trebuia sa fac ceva cu ele.

Brindusa 1

29.05.2010, 10:48

Ela, Ina ati invatat sa cititi in sfarsit?

Brindusa 1

29.05.2010, 10:51

Rivka, si mie imi facea bunica, care si-a trait tineretea in Ardeal. Pe aici prin Muntenia nu se prea foloseste. Si nici in bucataria internationala nu am prea vazut-o, poate din cauza gustului care se aseamana cu cel de cotor de varza. Mie, insa, imi place fff mult (ca si prazul)

Brindusa 1

29.05.2010, 10:51

Ana, mersic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă de roşii cu tăiţei de casă