Supa ramen cu miso

de Mitinita in Supe, 28 Apr 2014 | 13396 vizualizari

COMENTARII (28)

Corinuta 1

28.04.2014, 11:09

Ce faina e! De-asta as manca si eu, ia s-o pun la favo!

mihaelar63 1

28.04.2014, 11:10

A mea este Delicioasa si sanatoasa Multumesc Adina ca mi-ai facut cunostinta cu acest preparat

Mitinita 1

28.04.2014, 11:11

daca nu ai pasta miso,o poti face cu putin sos de soia si ulei de susan. Mai "imbraci" tu supa putin Si sa te uiti la Ramen Girl sau Tampopo

Corinuta 1

28.04.2014, 11:12

Ala e pachetul de miso, de langa farfurie?

Mitinita 1

28.04.2014, 11:14

Mihaela,pentru tine am pus reteta mai repede,stiu ca tie iti place Si acum e pacat sa nu profitam,ca e plina piata de ceapa verde.

Mitinita 1

28.04.2014, 11:15

Corina,da ,e miso. Pe la voi, sigur gasesti.

Bya Ralu 1

28.04.2014, 11:20

ce bine arata! as gusta si eu

Mitinita 1

28.04.2014, 11:21

Bya,hai ca-ti fac una rapid

Corinuta 1

28.04.2014, 11:24

Acu ma si uit la film! http://filmehd.net/the-ramen-girl-2008-filme-online.html Ce pacat de fata asta frumoasa ca s-a dus...

Mitinita 1

28.04.2014, 11:30

Asa e Sper sa-ti placa filmul. La mine a fost si mai haios ca inteleg ce zice nenea,are un accent bestial. Un fel de moldoveneste la noi )

Sylvia 1

28.04.2014, 11:34

tare imi place , asta si cea cu taieti soba , de unde ii iei in Ro sa ii izc la fratele meu sa ia . Eu am facut saptmana trecuta cu creveti si dovlecel a iesit o minunatie

Sylvia 1

28.04.2014, 11:35

stai ca acum vad ca m-am gresit eu am facut cu taietei Udon, dar toate sunt bune

Mitinita 1

28.04.2014, 11:43

Sylvia,koreanfood.ro au si soba si la un pret bun,parca 10 lei punga. Am vazut si supa ta,super faina. Poti sa adaugi orice,mie imi place si tofu soft,dar la mine nu se gaseste. Udon am facut eu de casa ditamai distractia

Sylvia 1

28.04.2014, 11:59

udon de casa imi imaginez tofu moale am luat dar nu m-a dat pe spate
Merc de site o sa ii zic

Sylvia 1

28.04.2014, 12:00

Ai lucrat cu bonite uscat ? ma tenteaza sa vad daca chiar schimba mult la bouillon-ul lor de baza care normal il fac cu legume, ridichea lor alba si bonite ( flocoane de ton uscate)

MotanLaOale 1

28.04.2014, 12:38

Micutza Luana 1

28.04.2014, 12:42

interesanta

Pushaa 1

28.04.2014, 13:05

Mitinita 1

28.04.2014, 14:41

Bonito uscat doar in Japonia am vazut,dar n-am lucrat cu el. La supa ei mai adauga si konbu, o bucata de alga de mare uscata.

laura_n 1

28.04.2014, 16:33

stai sa imi iau dictionarul ))
sa stii ca m-as risca sa pap, dar faci tu sa fiu sigura de reusita

simona72 1

28.04.2014, 16:41

Si eu vreau sa gust!!

Mitinita 1

28.04.2014, 17:25

Deci va lasati pe mana mea Las ca la intalnirea bucatarasilor facem atelier asiatic

simonacallas 1

28.04.2014, 17:55

Arata fantastic, mi se cam incurca limba cand citesc ingredientele, dar as manca asa ceva Brava

elucubratiiculinare 1

28.04.2014, 20:34

suna interesant! Ma bag

Lavinia 1

29.04.2014, 09:43

am trecut-o la favo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ramen a la Panacris