Tagliatelle aglio, olio & peperoncino

de lira in Paste, 20 Sep 2010 | 5529 vizualizari

COMENTARII (11)

ionix 1

20.09.2010, 14:50

super

luminita20_2006 1

20.09.2010, 14:57

mmm ce bunatate

La Ancuta 1

20.09.2010, 16:27

bun, bun

Corinuta 1

20.09.2010, 17:31

Foarte bune! Si eu am facut spaghette

vero_closca 1

20.09.2010, 22:04

nadina73 1

20.09.2010, 23:36

mi-a scapat retata asta

lia maria 1

21.09.2010, 11:41

ce bunatate

Laly 1

21.09.2010, 18:07

Buuuun

cococo 1

23.09.2010, 22:39

incearca sa pui pastele fierte si scuse bine de apa diresct in tigaia in care ai pregatit uleiul , unturoiul si ardeiul iute , asa le servesti fierbinti

lira 1

23.09.2010, 22:57

cococo ms de pont, data viitoare incerc sugestia ta

alexana2008 1

06.01.2011, 17:09

pacat ca nu multi apreciaza simplitatea. o pasta simpla si gustoasa. coco are dreptate. pastele le pui in tigaie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste colorate cu ton