Tarta din secara cu spanac

de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 5747 vizualizari

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

05.01.2011, 15:09

Foarte interesanta si cum mie imi place spanacul 5 furcu

LUK 1

05.01.2011, 15:24

interesanta reteta...cred ca e si gustoasa...sanatoasa sigur

lia maria 1

05.01.2011, 15:31

delicioasa

Cris2711 1

05.01.2011, 15:33

geniala idee

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 16:27

Multumesc. Va poftesc la o portie virtuala.

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 16:29

Ruxy, pe langa gust, e interesanta textura spanacului in reteta asta. Va invit, dragele mele, sa o incercati, sa imi spuneti cum v-a placut. Pe www.slowfoodcuisine.blogspot.com gasiti si reteta pentru aluatul pate brisse din faina de secara.

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 16:31

Luk, nu ai idee cat de gustoasa este. Combinatia de blat din secara, care este putin aspru, si textura catifelata a spanacului e geniala.

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 16:31

Lia, Cris, pentru voi!

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 18:01

MIUTA 1

05.01.2011, 18:10

Wauu ce bine arata,mi-am trecut-o la favorite o sa fac si eu,suuuper

Ina 1

05.01.2011, 18:12

ceva similar am facut si eu si e fff gustoasa!

Ramonica 1

05.01.2011, 18:20

MotanLaOale 1

06.01.2011, 09:38

slowfoodcuisine 1

06.01.2011, 22:26

Multumesc tuturor pentru aprecieri! Ina, combinatia e destul de cunoscuta; noi nu putem decat sa fim creative si sa facem variatiuni pe aceeasi tema.

slowfoodcuisine 1

06.01.2011, 22:28

Miuta, musai sa incerci. Aluatul poti sa il faci din timp si il poti pastra la congelator pana la o luna.

Teo 1

06.01.2011, 22:32

sunt sigura ca e ceva plin de vitamine si usor de digerat 1!

Bucataras 1

06.01.2011, 22:34

immm, arata super, cred ca-i delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac