Tartine cu icre de crap și hering

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2012 | 5639 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

03.04.2012, 15:38

Bunica 1

03.04.2012, 15:50

Nu exista ora din zi in care sa refuz icrele Ca sa scapi de sare, inainte de a le pregati pune deasupra lor o felie de paine inmuiata in apa sau lapte, tine cam 10-15 min.

DinDragostePentruGatit 1

03.04.2012, 16:00

Multumesc, Bunica! Am sa incerc. Eu am ajuns sa le spal apoi sa le storc bine in tifon steril.

Bya Ralu 1

03.04.2012, 17:10

super bune

oana_pisicutza16 1

03.04.2012, 17:57

foarte bune

jolygina 1

03.04.2012, 18:57

imi place

iry-gabriela 1

03.04.2012, 21:11

Sim0na 1

03.04.2012, 21:46

Faina combinatie!!

mamaieelena 1

04.04.2012, 21:27

buneeeee

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:34

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]