Tartine cu icre de crap și hering

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2012 | 5070 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

03.04.2012, 15:38

Bunica 1

03.04.2012, 15:50

Nu exista ora din zi in care sa refuz icrele Ca sa scapi de sare, inainte de a le pregati pune deasupra lor o felie de paine inmuiata in apa sau lapte, tine cam 10-15 min.

DinDragostePentruGatit 1

03.04.2012, 16:00

Multumesc, Bunica! Am sa incerc. Eu am ajuns sa le spal apoi sa le storc bine in tifon steril.

Bya Ralu 1

03.04.2012, 17:10

super bune

oana_pisicutza16 1

03.04.2012, 17:57

foarte bune

jolygina 1

03.04.2012, 18:57

imi place

iry-gabriela 1

03.04.2012, 21:11

Sim0na 1

03.04.2012, 21:46

Faina combinatie!!

mamaieelena 1

04.04.2012, 21:27

buneeeee

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:34

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine aperitiv