Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de adnia in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2013 | 3666 vizualizari
portiadelumina 1
N-ar mai avea timp la mine să stea la borcan
MotanLaOale 1
adnia 1
Ela68 1
ce bunatate !
Bucataras 1
cum iese? aromata, iute?
nu e iute, dar aroma e intensa! eu folosesc bucatelele de telemea in salate, sau amestecate cu alte cubulete de branza,iar uleiul care ramane de la ele e foarte bun in salate, sau chiar la gatit.
adry88 1
super idee
Lau 1
interesant
Merisor 1
Sa-mi trimiti si mie ca sunt tare curioasa ce gust are
Dana_Retetegg 1
Bya Ralu 1
fainsi eu vreau sa pun
Bunica 1
Merisor e foarte buna!Am facut si noi
Rocsi 1
Interesanta reteta...
Geanina87 1
laura_n 1
bestiala!
diaconta 1
nu-mi place foarte mult uleiul de masline,dar pare interesant
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:37
la 06:26
ieri la 11:02
pe 13.12 la 12:56
pe 13.12 la 09:39
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Rocsi 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sorinnaa 1
goldielocks 1
georgiana24 1
cornelia16_2002 1
dragos_corneliu 1
mihaelar63 9
1200 puncte
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!