Telemea in ulei de masline

de adnia in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2013 | 3573 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

12.01.2013, 16:30

N-ar mai avea timp la mine să stea la borcan

MotanLaOale 1

12.01.2013, 16:32

adnia 1

12.01.2013, 16:39

Ela68 1

12.01.2013, 16:43

ce bunatate !

Bucataras 1

12.01.2013, 16:46

cum iese? aromata, iute?

adnia 1

12.01.2013, 16:50

nu e iute, dar aroma e intensa! eu folosesc bucatelele de telemea in salate, sau amestecate cu alte cubulete de branza,iar uleiul care ramane de la ele e foarte bun in salate, sau chiar la gatit.

adry88 1

12.01.2013, 17:09

super idee

Lau 1

12.01.2013, 17:15

interesant

Merisor 1

12.01.2013, 17:16

Sa-mi trimiti si mie ca sunt tare curioasa ce gust are

Dana_Retetegg 1

12.01.2013, 17:36

adnia 1

12.01.2013, 18:05

Bya Ralu 1

12.01.2013, 19:35

fainsi eu vreau sa pun

Bunica 1

12.01.2013, 20:13

Merisor e foarte buna!Am facut si noi

Rocsi 1

12.01.2013, 20:48

Interesanta reteta...

Geanina87 1

12.01.2013, 23:48

laura_n 1

13.01.2013, 10:08

bestiala!

diaconta 1

14.01.2013, 09:18

nu-mi place foarte mult uleiul de masline,dar pare interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]