Tocanita de cartofi cu ciolan afumat ( la multicooker )

de Ina in Mancaruri cu carne, 5 Ian 2015 | 9259 vizualizari

COMENTARII (23)

Mitinita 1

05.01.2015, 21:14

ma si vad pe mine scriind o reteta la cuc. Bagi ingredientele si apesi si ON ))

Ina 1

05.01.2015, 21:15

)))))

Aurelia 07_07 1

05.01.2015, 21:15

O portie pentru mine !

Cris2711 1

05.01.2015, 21:15

Adele 1

05.01.2015, 21:17

Ina 1

05.01.2015, 21:18

cu drag

deyutzky 1

05.01.2015, 21:18

buuuuuna

Ina 1

05.01.2015, 21:18

Face soriciul ala atat de lipicios, bun ...

T I M E A 1

05.01.2015, 21:22

bunatate Si am verificat acu si merge si botonul

Ina 1

05.01.2015, 21:26

am vazut ca ai completat )))

reisnaor_2006 1

05.01.2015, 21:40

MotanLaOale 1

05.01.2015, 22:54

Krystyan Trendy 1

06.01.2015, 00:16

Ce tocăniță bunaaa!!!

mihaelar63 1

06.01.2015, 03:40

Daca este cu ciolan , nu refuzam

Panacris 1

06.01.2015, 08:44

Sățios și savuros!

Panacris 1

06.01.2015, 08:45

Miti, apeși Start )

dantes 1

06.01.2015, 09:56

Gustos!

MOKUSKA 1

06.01.2015, 10:23

anca_rm 1

06.01.2015, 11:41

mi-ai fact pofta

elucubratiiculinare 1

06.01.2015, 16:22

cine nu adora ciolanul afumat?

Rocsi 1

06.01.2015, 20:22

Super buna si gustoasa!

mirela0911 1

08.01.2015, 13:51

Ce tocanita buna!

Rahela Velicu 1

07.02.2016, 19:37

Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]