Tocanita din carne de porc cu couscous

de maxion in Porc, 27 Mar 2011 | 12048 vizualizari

COMENTARII (12)

diaconta 1

27.03.2011, 20:57

foarte bun
pentru cus cus poti sa incerci si alta varianta,razuiesti putin morcov il calesti putin in ulei impreuna cu cus-cus-ul,apoi adaugi apa si sare,lasi sa fiarba,eventual il pui in cuptor

Lau 1

27.03.2011, 21:07

bunnnnn

deyutzky 1

27.03.2011, 21:10

Rocsi 1

27.03.2011, 21:15

elena1988 1

27.03.2011, 22:33

super imi place

nadina73 1

27.03.2011, 22:59

imi place cus cus e super bun

ExploraCuisine 1

27.03.2011, 23:02

LUK 1

27.03.2011, 23:42

imi place

mamaieelena 1

28.03.2011, 07:31

bun nu stiu combinatia dar nu e rau

MotanLaOale 1

28.03.2011, 08:48

mirela0911 1

28.03.2011, 17:52

Ce bun e

kukibella 1

28.03.2011, 23:40

bunnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]