Tort cu crema de branza si jeleu din vin rosu

de diaconta in Torturi, 13 Apr 2016 | 4393 vizualizari

COMENTARII (46)

Raluca57 1

14.04.2016, 07:55

La multi ani pt ambele aniversari! Felicitări și mulțumesc că împărtășești cu noi retete minunate

Geanina87 1

14.04.2016, 08:48

La multi ani amandurora!

diaconta 1

14.04.2016, 09:16

Va multumesc foarte mult tuturor pentru cuvintele frumoase revin mai tarzior sa raspund fiecaruia

CameliaR 1

14.04.2016, 10:55

La multi ani! Ti-a iesit un tort foarte frumos!

ianculubita 1

14.04.2016, 11:33

waw,ce tort vesel si frumos nu mai vorbesc cat de delicios! am o curiozitate,floricelele sunt comestibile?
La multi ani blogului si cat mai multe delicatese!

diaconta 1

14.04.2016, 13:10

Doamna Lubita,de regula panselutele sunt comestibile,asta daca sunt crescute fara ingrasaminte sau intr-un mediu poluat.
Desi le-am spalat foarte bine si apoi unele le-am dat cu albus si zahar,noi nu le-am mancat.
Am vazut ca sunt multe fete care folosesc flori comestibile,dar nu am studiat mai mult ptoblema,asa ca nu sustin nici da nici ba.
Multumesc pentru urari

Aletta 1

14.04.2016, 13:25

Foarte frumos e tortul. La multi ani!

Criss 1

14.04.2016, 13:51

Foarte frumos!

- Andreea - 1

14.04.2016, 16:40

Andra_Constantinescu 1

14.04.2016, 18:25

Ce-mi place tortul tau, este deosebit!

Valclaudia 1

14.04.2016, 18:57

Doamne, ce minunatie facusi tu, draga Die!

marcela1979 1

14.04.2016, 19:25

dantes 1

15.04.2016, 07:33

Delicios!

DeliciidelaM 1

15.04.2016, 11:21

Adrian2016 1

15.04.2016, 11:56

cred ca este delicios,la multi ani

mihaelar63 1

15.04.2016, 17:14

Daca permiteti , servesc si eu

Catalina L 1

15.04.2016, 19:43

miki_a 1

16.04.2016, 11:23

Dia, , ai talent cu carul!!! Cand iti deschizi o cofetarie?

laura_n 1

16.04.2016, 15:24

Foarte frumos! Foarte frumos! Sincer, cred ca nimic nu se compara cu florile naturale!

Ancutsa 1

20.09.2016, 15:35

Delicios si vesel!

diaconta 1

20.09.2016, 20:23

Se pare ca nu am reusit sa va multumesc pentru aprecierile voastre.
O fac acum si imi cer scuze ca nu am facut-o la momentul potrivit.
Va imbratisez cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone