arata foarte bine..... mie imi plac foarte tare cum arata torturile ornate cu pasta de zahar, dar nu sunt fan gust.....e foarte dulce si ....mai bine o dai deoparte decat sa faci diabet.... sunt mult mai bune torturile imbracate in cioco sau frisca decat astea.....parerea mea.....
arata foarte bine tortul...pasta de zahar este foarte dulce,eu am facut din marshmallow si nu am fost deloc multumita,pe langa faptul ca este dulce se modeleaza si mai greu,dar ca decor si gust(fara pasta) este foarte bunnn
da, Criss, sunt de acord cu tine, arata miiiinunat, dar mereu gustul unui tort cu glazura sau frisca va fi mai bun decat unul cu pasta de zahar. mai bine faci cu martipan
f frumos a iesit. nici eu nu am facut inca tort imbracat in pasta de zahar, desi mi-e in gand de ceva vreme...pana atunci pap de la tine...daca mai e....
Foarte frumos tortul
In privinta pastei de zahar sunt de acord cu tine nici noua nu ne place si eu am facut doar o singura data.
Imi pun reteta tortului tau la favorite dar o sa-l ornez cu altceva.
Imi place
Diaconta, asa cum am mai spus, pentru noi n-am sa mai fac torturi acoperite cu pasta de zahar, doar cu frisca si ciocolata. Pentru altii, oricand cu placere.
Madi, adevarul e ca la aspect nu se compara cu cele imbracate in frisca sau ciocolata. Se pot decora mult mai frumos, vezi numai torturile Lissei care sunt superbe si sunt toate imbracate in pasta.
Elena, eu inca n-am incercat pasta marshmellow, dar daca zici ca se lucreaza greu nici n-o incerc. Si oricum cred ca e la fel de dulce ca cea de zahar.